הריאיון המלא - בחול המועד

המפכ"ל מגיב לסרטון המטלטל: "אם הייתה תקלה - מתנצל, צוות המכת"זית הושהה"

מפכ"ל המשטרה קובי שבתאי בתגובה ראשונה בעקבות התיעוד הקשה והמטלטל בו נראה זרנוק מים ישיר מפיל בעוצמה זוג חרדים • "הושהתה פעילות צוות המכת"זית עד לסיום הבדיקה. אנחנו לא חפים מתקלות", אמר המפכ"ל בראיון מיוחד לישי כהן שישודר במלואו בחול המועד סוכות • צפו (חרדים)

מפכ"ל המשטרה, רב ניצב קובי שבתאי, מתייחס לראשונה, בריאיון מיוחד ל'כיכר השבת', לסערת פגיעת המכת"זית בזוג החרדי בכניסה לירושלים ומבהיר: "אם הייתה תקלה, אני מתנצל מראש, הנושא בבדיקה. אנחנו לא חפים מתקלות". הריאיון המלא עפם המפכ"ל, ישודר בחול המועד סוכות, כאן ב'כיכר השבת'.

לדבריו: "אם הייתה תקלה - אני מתנצל מראש. כרגע הנושא בבדיקה, עד שהבדיקה תסתיים - הנחה מפקד מחוז ירושלים להוריד את הצוות של המכתזי"ת כרגע, הצוות הזה לא פועל כרגע על מכת"ז, עד לבירור ובדיקה".

לדבריו: "הנושא נמצא בבדיקה של המחלקה לחקירות שוטרים ועד שיגיעו המסקנות, בכל מקרה אנחנו כרגע הקפאנו את הפעילות שלהם. אני לא נכנס כרגע לפרטים, אנחנו נלמד את הנושא, ואם לא היינו בסדר - אז נגיד שלא היינו בסדר ונראה איך אנחנו משתפרים".

"אנחנו לא חפים מתקלות", מדגיש המפכ"ל: "אנחנו לא חפים מטעויות. עוד יהיו תקלות בדרך. השאלה איך אנחנו מגשרים לפני ואיך מגשרים אחרי. זו מערכת יחסים, יש עליות ויש מורדות, הקו המנחה מדבר על הידברות, מדבר על הבנה, שמדבר על כבוד הדדי - את זה אנחנו מנסים לשמר"".

רב ניצב שבתאי הבהיר: "אם יש חריגות מכאן או משם, אנחנו צריכים לדעת איך פותרים את הבעיות האלה, אני חושב שהיו לנו כמה מהמורות בדרך וידענו לפתור ברמות הכי גבוהות".

כאמור, הריאיון המלא עם המפכ"ל, רב ניצב קובי שבתאי, ישודר במהלך חול המועד סוכות ב'כיכר השבת'.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

21
לפתור מה בדיוק? מתנער מאחריות. תקלה? יותר לכיוון פשע. תגיד בפה מלא שהשוטרים פשעו וצריכים כלא על דבר כזה
מעניין
20
ככה זה במדינה הזאת רואים בגג שחור של חרדים לא משנה מי זה אפשר לעשות לו הכל
יוני
19
איפה חברי הכנסת החרדיים? פשוט בושה וביזיון לכם
חצופים. על ערבים לא יפעילו מכתזית.. על ק
18
מה זה אם היתה? ברור שהיתה, זוג זקנים מקבלים זרנוק? תקלה? חוצפהמלאה.
יחיאל
17
הבעיה שכולכם בעיה אחת גדולה חוץ מכמה שוטרים בודדים טובים שלא יודעים מה הם מחפשים בארגון הקרוב הזה
זרח
16
'אם היתה תקלה' אם זו מילת ספק. במידה והוא מסופק הוי אימר שהוא עדיין לא קולט את חומרת הדבר. או (סביר להניח) שבשחצנות משטרתית הוא לא יודה בחומרת הדבר.
מן השפה ולחוץ
15
בואו נראה רב חרדי מקבל אחראיות על משהו… כל הכבוד לך קובי!
שפוי
14
מי שמאמין להם
יהודי
13
מענין שבהפגנות בבלפור פעם אחת לא היה מכתזית עם בואש?!!!
אזרח
12
"תקלה" ??? רישעות מוכתבת מלמעלה!
אזרח
11
מהמורות שמהמורות צריך להשים את זה שעשה את זה בצינוק עם ריח של ביוב מעזה ואחר כך לפטר אותו
בן
10
איך בדיוק זה 'תקלה' אשמח להבין. כיבוס המילים של המפכל זו שורש הבעיה, קרתה 'תקלה' קטנה, מדובר פה בהתנהגות אכזרית ללא שום פשר, זוג מבוגר שעומד בצד מאחורי גדר, שהזוג יתבע את השוטרים אזרחית.
מרים
9
הוא אומר "אם הייתה תקלה" תודה חתיכת שחצן
יוסף ישראל
8
לא מאמין למילה אחת שלו. במדינה נורמלית המפכל היה מתפטר או במקרה הכי גרוע המפקד של הכלי משחית הזה, שאין לו שימוש אחר אלה רק נגד המגזר החרדי.
ישראל
7
טעות ???? מעניין שהמכתזית לא טועה בהפגנה שח חילונים וערבים !!!
אליהו
6
אסור לתת לראש הארגון פשע הזה במה לפרק את המשטרה עכשיו ולהקים ארגון אכיפה שמושתת על החוק
משטרה = מאפיה במדים
אסור לפגוע בחפים מפשע
ש ש
5
השוטרים שונאים דתיים
לוי
4
מה אם פיצוים
שאול
3
צריך להראות סרטונים של הפרת סדר של חרדים ואז לדרוש מהם תשובות
חרדי לשעבר
2
כדי למנוע מקרים כאלה בעתיד, אני מציע שהחרדים יתגייסו בהמוניהם למשטרה,
ירושלים
1
אוהבים אתכם שוטרים יקרים.
מרים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: