תקנות חדשות

שרותי הטלפוניה אסורים, בגלל האינטרנט

רכשתם את שרותי הטלפוניה המוזלים של "הוט" או "012 סמייל"? מהיום, "וועדת הרבנים לענייני תקשורת" אוסרת זאת באיסור גורף, משום שהם מחוברים באמצעות מודם אינטרנטי. מגעים להכשרת קווי הטלפון בחסימת ההתקשרות ל"טלפונים שליליים". כל הפרטים (חרדים)

אילוסטרציה. (פלאש 90)

"וועדת הרבנים לענייני תקשורת" מחריפה את המאבק בחברות התקשורת השונות, המשווקות קווי טלפונים נייחים עם חיבור אינטרנטי.

מדובר בשרותי הטלפוניה של החברות "הוט", "012 סמייל" ו"בזק בינלאומי" המועברים באמצעות מודם וחיבור אינטרנטי תואם. התחרות בשוק הטלפוניה הישראלי הביאה להוזלה משמעותית במחירים בשנים האחרונות.

הבוקר מפציע איסור חדש מבית היוצר של "וועדת רבנים": במודעות שהופצו בריכוזים החרדיים, כמו בעיתונים השונים, אוסרת הוועדה רכישת קו טלפון כזה משום שהוא מחובר לאינטרנט.

בנקודה הזאת ראוי לציין כי למרות חיבור המודם, לא ניתן להשתמש בו לגלישה באינטרנט ללא רכישת מנוי מספק ומהחברה המספקת את התשתית.

הוועדה אוסרת גם על העיתונים לפרסם את השרותים המוצעים על-ידי החברות הנ"ל, ומציינת כי אנשיה נמצאים במגעים עם החברות כדי לאפשר חיבור לשרותי הטלפוניה מבלי לעשות שימוש בשרותי האינטרנט. המגעים עוסקים גם בחסימת "תקשורת לטלפונים שליליים".

גם במודעה הזאת, ממליצים אנשי הוועדה להתחבר אך ורק לשרות ה"קו ונקי" של בזק, איתם vם עובדים בשיתוף פעולה הדוק.

על המכתב חתומים חברי הוועדה, הרה"ג הרב עמרם אופמן, הרה"ג הרב צבי פרידמן, הרה"ג הרב ישראל פישביין, הרה"ג הרב ברוך שרגא והרה"ג הרב יוסף בניימין וואזנר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

21
כל רגע אתם מוצאים משהוא אחרעוד מעט תגידו שאסור לנשום בלי חמצן של חברה מסוימת. תפסיקו עם השטויות שלכם!!!!!!!!!!!!!
ממ
20
אני לא מבין אם אין לו איטנרט אז הוא לא יוכל לחטוא ? יש לי עצה שתפתור את כל בעיות הדתיים שלא יכולים להתאפק לסגור את עצמו במקלט אטומי וככך לא יחטא לעולם נראה לי שצריך לבדוקלמה אדם חוטא ותאמינו לי זה לא בגגל שיש לו טלפון או אנטרנט
ברק
19
איפה הייתם כשבזק שדדה וחמסה את הציבור במשך שנים כשהיא היתה לבד בשטח התקשורת - מעניין למה אז לא קמו ועדות רבנים למיניהם שיצילו את כבשת הרש שבזק שודדת מהציבור החרדי??? אבל לכם נח מתי שבא לכם, מתי שאפשר לדבר על צניעות (סוג של סטיה מסוימת...) אז בבקשה לכו ותתקנו את עצמכם ואל תייקרו לנו את שירותי הטלפו
מגיב
18
מה הקשר לגור? אמנם יש להם נציג אחד אבל מה עם כל הנציגים? ולא ראוי להוציא את המרמור ללא קשר.
עובדיה
17
ראיתי את הטענות על אי דיוקים בכתבה - חבל מאד ! עיננו הרואות כמה קשה לכפות על הציבור, כמה מזלזלים ל"ע בתקנות. שומה עלינו לפחות לדייק מה אסור ומה מותר. על מה דיברו ועל מה לא. בבקשה, לתועלת העניין !
רפאל צבי נוימן
16
קצת בורות ועוד בכותרת .... הרבנים לא הזכירו את הוט ולא לחינם. הוט מוכרת טלפון קווי בלבד, הוט איננה ספק אינטנרט ואין לה טלפונים מבוססי אינטרנט כמו לבזקבינלאומי, סמייל וכדו' הראיה, מי שאין לו תשתית כבלים לא יכול להתחבר לטלפון של הוט שהוא הרבה יותר זול. חברה, פעם הבאה קצת לברר וללמוד לפני שמכריזים
מוישה דוד
15
וועדת הרבנים לענייני תקשורת = עסקנים
?
14
מה קרה גור קנו אחוזים בבזק אם יחסמו את הכשרים אני וכל המשפחה עוזבים את הכשרים
מה מה
13
מפגרים עד מתי, לכל אחד יש אפשרות לאינטרנט אלחוטי. יש דרכים אחרות להלחם וכגון לעזור לרימון ועוד פיתוחים כהנה
טיפשים
12
מה שקורה בזמן האחרון, זה לא להאמין, מאז שהרבנים לא יוצאים בהוראות מפורשות. כל עסקן ורב זוטר לוקח את העיניינים לידיו בהשתתפות כמה עסקנים היודעים לעשות מכל פיפס דולרים, כל עוד וגדולי הדור לא יחתמו אינני שם לב לוועדות מוועדות שיצוצו כפטריות לאחר הגשם.
שמוליק

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: