בצל הפשרה וההחלטה על ביטול העצרת נגד מרן הגר"ע יוסף והראשל"צ הרב עמאר בעניין גיורי צה"ל והקרע בין האשכנזים לספרדים בעקבות המאבק בשבועות האחרונים, כתובות גרפיטי רוססו ע"י אלמונים בצומת הרחובות שמגר ירמיהו בירושלים, בהם נכתב "הגרי"ש אלישיב שונא ספרדים". בצהריים נפגשה משלחת רבנים ספרדים עם הגרי"ש (חרדים)
שכתבו על הרב אלישיב שליט"א....
"הזהרו בכבוד חכמים"....
בהצלחה....
saroushi
לא ימחו על כבוד רבנינו.
רשעים ארורים בני בליעל.
קשים גרים לישראל כספחת.
בני אברהם
ואפילו שאני ספרדי אני מזועזע בין מהספרדים בין מהאשכנזים
יצחק.ה
שהספרדים יסתמו ת'פה שלהם ולא יגידו כלום ההפך.....יש לכם את הרשות!!!
כמה שיותר....כי תשים לב הגזענים הכי גדולים הם האשכנזים...הם צריכים עוד ללמוד הרבה....אני התכוונתי לא לדבר על הרב אלישיב...אבל על השאר??? פפפחחח...ברור!!!
ודרך אגב במחשבה שנייה זה יכול להיות אשכנזי שרצה להשניא....
saroushi
10
ולא אצל החרדים
פראנק גא לא שג
9
תורה לומדים בבית המדרש, ומחלוקות בפסקי הלכה היו מאז ומעולם. אפשר וראוי להתווכח - כדרך חכמים בכל הדורות - האם הפוסק החכם הרב עובדיה יוסף פסק כהלכה בשאלת הגיור, או לא. אבל עצם הרעיון, שבינתיים נגנז, להפגין ברחובות נגד פסק הלכה כבר מוכיח שאין כאן תורה, ולא גדלות בתורה, אלא פוליטיקה של כוח.
זהו משבר
raz2000
8
מוסדות אשכנזים, שם יהיה להם יותר ערכים לתורה,
וסתם כך מעולם לא שמענו הפגנה למיקילים וכי ב"ה יעשו הפגנה לכוף את הציבור להקל וצ"ע גדול
אבי
אליכם???
שילמדו איך לבזות ת"ח..
איך לבזות את השונה מהם..
איך לריב ולעשות כל היום מחלוקות..
איך לזייף אלף תעודות זהות
והכל בשם "התורה"..
0 תגובות