אחרי מסע ההלוויה: כל הארץ הפגנות

הטבח באיתמר לא הותיר את פעילי הימין אדישים: שעה קלה לאחר שהובאו חמשת הנרצחים בטבח באיתמר למנוחת עולם, מאות מפגינים החלו להתעמת עם כוחות משטרה שמנעו מהם לפרוץ אל הכביש, במחאה. המפגינים נשאו שלטים "מחבקים את משפחת פוגל", "אתה רוצה שלום, הם רוצים לשחוט לך את הילד". אל המפגינים הצטרפו שורת רכבים שצפרו לאות הזדהות עם המוחים (בארץ)

הטבח באיתמר לא הותיר את פעילי הימין אדישים: שעה קלה לאחר שהובאו חמשת הנרצחים בטבח באיתמר למנוחת עולם, מאות מפגינים החלו להתעמת עם כוחות משטרה שמנעו מהם לפרוץ אל הכביש, במחאה.

המפגינים יצאו את הר-המנוחות לעבר הכניסה לירושלים וניסו לחסום את הכניסה לבירה.

כוחות משטרה ניצבו מולם והדפו אותם בכוח. ההפגנות התפשטו כאש בשדה קוצים ברחבי הארץ. במקביל, בכל הצמתים ברחבי יהודה ושומרון ניצפו בני נוער שמניפים שלטים שונים בגנות ה"שלום" עם הערבים.

המפגינים נשאו שלטים "מחבקים את משפחת פוגל", "אתה רוצה שלום, הם רוצים לשחוט לך את הילד". אל המפגינים הצטרפו שורת רכבים שצפרו לאות הזדהות עם המוחים.

בצומת גוש עציון, מפריעים המפגינים לתנועה, וכוחות גדולים של המשטרה נמצאים במקום בכדי למנוע את סגירת הציר. כמו-כן, לטענת המפגינים, נעצרו מספר מפגינים במהלך חסימות צירים בגדה. בין היתר, נעצרה פעילה ליד קריית ארבע בטענה כי חסמה את הכביש לתנועת כלי רכב פלסטיניים.

כמה עשרות הפגינו גם בצומת עזריאלי בתל-אביב, עודדו נהגים עוברים לצפור, ונשאו שלטים "כולנו מתנחלים". עם זאת, הם לא הפריעו לתנועה הסדירה בכביש. במקביל, כמה עשרות פעילי ימין הגיעו לגשר המיתרים בירושלים, הפגינו בצידי הכביש ונשאו שלטים עליהם נכתב "מוות לערבים". מהמשטרה נמסר כי בשני המקרים לא נעצרו מפגינים.

בצומת שילת חסמו נערים את בכביש למשך שעה ארוכה כוחות משטרה הדפו את המפגינים ופיזרו אותם בכוח מהזירה.

כתב "כיכר השבת" מוסיף: אוטובוס ובו תושבים מאיתמר נרגם אחר-הצהריים באבנים על-ידי פלסטינים כשעבר בחווארה, בשובו מהלוויית משפחת פוגל בירושלים. לא היו נפגעים באירוע, אך נזק נגרם לאוטובוס. אחד מנוסעי האוטובוס אמר: "הערבים ממשיכים לנסות לפגוע בנו בכל דרך, וכבר ראינו שהם אינם בוחלים בשום דרך".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
מה נראה להם שזה זמן הולם להתפרקות שני ילדים קטנים נשארו ללא אבא ואמא והמראה האחרון של הוריהם היה בשלולית דם והם מוצאים זמן להשתולל ממש מזעזע .
אריה
6
הם ממומנים על ידי קרנות ערביות ואם הם יגנו עכשיו הם יפוטרו ולא תהיה להם פרנסה אז מה השאלה הגיע הזמן כבר לפרסם את משכורתם ושהכסף מגיע מהערבים
צבי
5
אם יפונו המתנחלים כולם!!! ומייד 1נפסיק עם חטא הכיבוש 2יפסק שפך הדם משני הצדדים והכי חשוב נחזור להיות חברה נורמלית דמוקרטית סובלנית הומנית ויהודית
רועי שטרן
4
שכוייח
הברווזה עליזה
3
אכן האתר פה חרדי אבל גם בציבור שלנו לפעמים יש כאלה בעיות במקום קידוש ה' חילול ה' וחוץ מזה בעיה אחרת לפי דעתי אצלנו זה שבחלק מהישיבות לא מקפידים כל כך אז יש כאלה בכוונה נהיים מוזרים ומגדלים רעמות שיער עם כיפה שממש לא רואים אותה מכל צידי הראש ולא מתביישים להתסובב עם חולצת בנ"ע ומה שרואים פה חילול ה'
רון
2
חבל שאני לא הייתי שם היה מאוד מרתק ננש ננש ננש ננש נ נש
הדס
1
לשאול איפה השמאלנים כשיהודים נרצחים - זה כמו לשאול איפה היו אומות העולם כשרצחו יהודים בשואה.
אוראור

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: