שנה לפרשת עמנואל

פשקווילים ארסיים נגד הגר"י יוסף: "כאשר עשה, כן יעשה לו"

אין גבול לחוצפה: פשקווילים חריפים נגד הגאון הרב יעקב יוסף הופצו אמש בירושלים, על רקע פרשת הרבנים וההסכמות לספר "תורת המלך" ● "הרב יעקב יוסף", נכתב בפשקווילים, "כאשר עשה כן יעשה לו". מי שחתום על הפשקוויל, הם "בני התורה בעיר עמנואל" (אקטואליה, חרדים)

תחת מתקפה. הגר"י יוסף (פלאש 90)

פשקווילים ארסיים הופצו אמש (שבת) נגד הגאון הרב יעקב יוסף, ברחוב תורה ועבודה בקרית יובל בירושלים, בסמוך לבית הכנסת "נזר אהרון" בו מסר הרב שיעור, כמדי מוצאי שבת.

הפשקווילים באים כתגובה למעצרו וחקירתו של הרב יוסף במשטרה בשבוע שעבר, בחשד להסתה, בשל ההסכמה שנתן לספר "תורת המלך", הדן בהריגת גויים בשעת מלחמה.

"הרב יעקב יוסף", נכתב בפשקווילים, "כאשר עשה כן יעשה לו".

מי שחתום על הפשקוויל, הם "בני התורה בעיר עמנואל".

כזכור, לפני כשנה, תמך הרב יעקב יוסף בהגשת עתירה לבית המשפט נגד האפליה בעיר עמנואל, עתירה שהסתיימה במאסרם של עשרות הורים מהעיר.

כעת, יש מי שנהנה להזכיר לרב על מה שאירע לפני שנה, וחוזר כגלגל המסתובב עם מעצרו וחקירתו במשטרה - כך לטענת מפיצי הפשקוויל.

מביתו של הרב יעקב יוסף נמסר ל"כיכר השבת" כי "הפנייה לבית המשפט נעשתה לפי דין תורה לאחר שהצד השני סירב לדון בדין תורה. בני תורה אינם מבזים גדול בתורה שדעתו דעת תורה, ולא מסתתרים כאחרוני הנמושות תחת שם אנונימי".

עו"ד יואב ללום, יו"ר עמותת "נוער כהלכה", מסר בתגובה ל"כיכר השבת": "אפילו הבריונים שהיו בירושלים בתקופת רבי יוחנן, המוזכרים בגמרא בגיטין, הבינו שאסור לפגוע ברבנים שמא יאמרו הגויים ´את רבם דקרו´. כנראה, מה שאותם בריונים הבינו, לא מבינים אותם בריונים מעמנואל, שמכנים את עצמם ´בני תורה´, וחבל שכך עלתה בימינו. אנחנו, איננו יורדים לרמתם, ולא נדבר על רבנים וקל וחומר שלא נפגע בהם".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

43
יש בני תורה אמיתיים ויש בני תורא... גדול עוונם מנשוא של אלו שכתבו זאת
שי
42
מה אתם חושבים שהוא עסוק בשטויות? גם בפרשת עמנואל, הוא לא עשה זאת כצורך אישי, הוא עשה זאת למען הזולת למען אלו שנפגעו מהגזענות המרושעת. אז לכל אלו שחושבים שזה מזיז לרב, טעות בידכם, וגם זה שנקרא תרביצאי המטופש, מסכן כמה שהוא עלוב, אפילו התגובות שלו חסרות שחר, אז נא לא להתרגש, כל אלו הקנאים, שהרי מי שני
חבל על הזמן
חייב למחות על כבוד התורה ולומדיה!
calanit60
41
עדיין אוחזים בשנאת-ישראל שלהם,בשם איזה דת מזוייפת שהם הימציאו הם עושים אפליות לספרדים ?,אוי להם מיום הדין,מחללי השם-צבועים ומאד מאד גזענים....
יואל
40
הכי הרבה שהם יודעים לעשות שם זה להיות משגיחים אצל רובין וליצעוק ולקלל את השכנים
שי
39
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תרביצאי
38
כניראה שאתה ספרדי אני אשכנזי ואנלא סובל תמשתכנזים כמוך אתה מדבר נגד רבנים אני בעד שהסמינרים יקבלו כל בחורה אשכנזיה או ספרדיה .אפשר לא לקבל אבל לא על רקע גיזעני וזה מה שהיה בעמנואל עבודה מצוינת של ללום (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אני
לסמינר. רק שמיתוך הכירות אישית אני אומר לך שבפרשת עימנואל זה היה על רקע דתי ובלי טיפת גזענות. ולהזכירך שבכלא ישבו גם הורים ספרדים !!!!!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תרביצאי
37
לאנשים לכתוב את זה. בושה! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אריק
36
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
איש שחושב
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תרביצאי
35
יישר כוחך כבוד הרב,תראה לכל הרבנים איך דבקים באמת!
גלשנית
טוקבק נבחר!איזו התרגשות....
גלשנית מאושרת
34
שהוגש נגדו כתב אישום על דברים שהשתיקה יפה להם, כן יעשה לו?? ממש כפשוטו??
דניאל
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תרביצאי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: