מיוחד ב'כיכר השבת'

וידאו: יחידת המסתערבים החרדית נחשפת לראשונה

אחרי ההפגנה המכובדת אתמול, נגד הכוונה להפקיע את ציון הרשב"י ולהעבירו למשרד התיירות, התפרעו מאות צעירים בכיכר השבת. משטרת ירושלים, הפעם, הכינה להם הפתעה: שוטרים מחופשים לחרדים, פרצו לצומת ועצרו מספר מתפרעים. צלם 'כיכר השבת' היה שם ומגיש תיעוד בלעדי (חרדים)

זה התחיל בעצרת שקטה ומסודרת. אלפי מבני 'העדה החרדית' יצאו להפגין על פני רחבת כיכר השבת בירושלים בראשותם של ראשי העדה הגאב"ד הרב טוביה וויס, הראב"ד הרב משה שטראנבוך והאדמורים מתולדות אהרון ותולדות אברהם יצחק.

המפגינים מחו כנגד החלטת הממשלה להפקיע את ציון הרשב"י מידי ההקדשות ולהעבירו לאחריות שר התיירות ומשרדו.

בסיום העצרת התפזרו האלפים בצורה שקטה ומסודרת, אך כמה מאות צעירים נשארו בכיכר והתפרעו. אלה תקפו אוטובוסים של חברת 'אגד', מוניות ורכבים פרטיים.

לא עבר זמן רב עד שכוחות משטרה סמויים, בניהם גם שוטרים מחופשים לחרדים פרצו לצומת ועצרו מספר מתפרעים. הצומת הפך בתוך רגעים לזירה אלימה כאשר המתפרעים יידו אבנים לעבר כוחות המשטרה וניפצו את שמשה של אחת הניידות.

ב'העדה החרדית' מבהירים הבוקר (שני) כי המתפרעים לא משתיכים אליהם וכי האלפים שהגיעו לעצרת המחאה התפזרו בצורה שקטה כהוראתם של רבני 'העדה החרדית'.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (38%)

לא (62%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

32
איך הם פועלים מתוך שנאה לחדרים ולא מתוך הבנה להשליט סדר פשוט רואים את זה!!
הדס 200
31
אולי אלו שמעל גיל ארבעים.... איך נשיאי העדה לא מתביישים? הם מוציאים מאות בני נוער מהישיבות, מפסיקים את לימוד הגמרא שלהם, שולחים אותם להפגין על דבר שהוא תמוה ומגוחך בעיני כל חרד לדבר ה', ואח"כ הם נעלמים, משאירים אותם לבד, לעשות ככל העולה על רוחם!!!! למה לא לוקחים אותם חזרה לישיבות? כמו שמוציאים, ככה
יהודי מהאיזור
30
אבל שלא יעבירו ח"ו את ציון הרשב"י למסרד התירות!!!
חחח
29
הרב אבוחצירא אמר שהוא חלם חלום שהתגלה בו איש חשוב והוא אמר שהוא רוצה שכול עם ישראל ידע את זה שהוא התגלה לראשונה לאחר 2000 שנה [ עוד 3 שעות מהרגע שתקרא הודעה זו תקבל טלפון שיעשה לך את השבוע. אם תשלח זאת ל20 אנשים בחצי שעה הקרובה תקבל את הטלפון המשמח. אם לא תשלח ו.....................תת זה יהיה השב
טטטטטט
אתה עושה רע ליהודים תמימים!
יוסי
28
אני מציע למשטרה שלהבא יבצעו את המעצרים של החוליגנים גם בעזרת כלבים. זה יהיה הרבה יותר קל. דער רוח זאל זיי כאפן.
חיים הרש
27
כך יראו הסיקריקים מפעולות טרור
מני
26
וגם ב"לא תגורו מפני איש" שחוסם את הכביש ואת ריחנו מבאיש
חזי
25
אינם יהודים. וזה הולך כך: מעלים הרבה גויים גמורים מחו"ל, ובכוונה תחילה, נותנים להם תקציבים, נותנים להם "מקומות עבודה" ע"י גיוס למשטרה, מודיעין וכד'.. בנוסף בתור בונוס: מרוויחים מהם מנדטים, והתמורה לכך: מנסים לדחות את הקץ של ההתרבות היהודית השומרת תורה ומצוות, ע"י דיכוי אלים בידי מיעוט אלים וכוח
להפיץ הלאה
24
לחגיגות. תחגגו עם מה שיש לכם בכיס .ומה שלא מצליח להיכנס לכיס תחזירו. לפני 25 שנה המקום הי' מצוין עד שאתם העסקנים באתם .והרסתם את המקום.
שערלעמן
23
כל הבלגן סביב הכסף
אברהם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: