בעקבות המתקפה על קווי המהדרין: החרדים יקימו חברה תחבורה חדשה

בעקבות גל ההסתה חסר התקדים בכלי התקשורת החילוניים כנגד הציבור החרדי עקב נוהל קווי המהדרין שפועלים בשכונות החרדיות - יוקם בחודש הקרוב חברה פרטית שתקיים נסיעות מופרדות ללא תשלום. 'כיכר השבת' חושף את כל הפרטים על המיזם החדש שעלול לשנות את הרגלי התחבורה של הציבור החרדי (חדשות, חרדים)

(פלאש 90)

בעקבות גל ההסתה חסר התקדים כנגד הציבור החרדי על 'קווי מהדרין' שפועלים בשכונות החרדיות מזה עשור, תוקם בקרוב חברת תחבורה פרטית שתקיים נסיעות מופרדות ללא תשלום.

ל'כיכר השבת' נודע כי בימים אלו קבוצת עסקנים נקראו לביתו של אחד מגדולי ישראל וזה ביקש מהם לארגן תרומות לצורך המטרה של להפעיל את החברה ללא תשלום, ואכן העסקנים גייסו חמישה גבירים בעלי הון עתק שהתחייבו לתרום מידי חודש מיליון ומאתיים אלף ש"ח לצורך המטרה.

ארבעה מתוך חמשת הגבירים כבר הגיעו לארץ ובימים אלו הם נפגשים עם העסקנים לצורך העברת הכספים והארגון הסופי.

האוטובוסים יפעלו בערים: ירושלים, אשדוד ובית-שמש, כאשר הנסיעה תהיה ללא תשלום וזה בכדי לא לעבור על החוק שאוסר הפעלת תחבורה ציבורית פרטית.

עוד נודע ל'כיכר השבת' כי בכניסה לאוטובוסים יוצבו שלטים שיחייבו את הנוסעים להישמע להוראות כשהגברים יושבים קדימה והנשים בחלק האחורי של האוטובוס.

יצויין כי הנושא עלה בחודש האחרון בבתיהם של גדולי ישראל, אך העקבות גל ההסתה חסר האחריות כנגד ציבור שלם, הוחלט לקדם את הנושא ולהתחיל לתפעל את 'קווי המהדרין' כבר בחודש הקרוב.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

43
הרה"ג יצחק יוסף שליט"א, בנו של הגר"ע יוסף, הסביר בשיחה ל"אור עליון" את דעת אביו הגר"ע יוסף, בנושא קווי המהדרין: "מצד הדין אין חיוב לקיים הפרדה באוטובוס. כשהיינו צעירים ונסענו באוטובוס, כשהיו מתיישבות לידינו נשים, היינו מצטנפים לצד וזהו. ואם הייתה אישה לבושה יותר מדאי בפריצות, היינו אומרים: "סליחה
חיים כהן
42
כשאנחנו נוסעות באוטובוס "מהדרין" ואין מספיק מקום לנשים(וזה כמעט תמיד קורה) אנחנו פשוט יושבות בסוף הגברים או קבוצה גדולה של בנות סמינר ברביעיות מקדימה (שיתפוצצו ה2 אברכים בני 19 שיושבים שם) אחרי הכל, תמיד אין מספיק מקום לנשים מאחורה, ולגברים ריק. אז מה הקטע????????????????????
מישי
41
אני פסימי זה כ"כ מטומטם!
Gazz
40
כי הבנתי שמה שהם מחפשים זו קדושה....
דושי
39
כי הבנתי שמה שהם מחפשים זו קדושה....
דושי
38
מעולה
snake
37
מצויין!שיחיו את החיים שלהם בתוך הבועה שלהם ושיפסיקו לכפות עלינו!שלום ולא להתראות! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכל אוחיון
36
אוטובוס מטבע בריאתו הוא שירות ציבורי. החוק בישראל אוסר על אפליה במקומות ציבוריים לדוגמא: מועדוני לילה שניסו לסנן בליינים על סמך מוצא עדתי הורשעו ונענשו על כך. ומועדוני הלילה הם עסק פרטי לכל דבר ועניין. לכן, אם הקווים ירצו לקבל זכיון מהמדינה (והם חייבים) ובין אם לא יקבלו. הם לא יוכלו לסנן גברים ונ
משה כרם
35
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שסניקים
34
הוא על זה.צורך השעה על הרושם העכור שנוצר בעקבות כותרות שונות ותגובות לא חיוביות. עכשיו גם הגולשים ששללו,לא יוכלו לאמר כיצד תתבצע העברת הכסף מיד ליד וגם לא יסתכנו במעבר בין שני נשים. אשריהם ואשרי חלקם לעושים במלאכה.מקנא אני בעוה"ב שלהם.אור צח ומצוחצח לתורמים לצניעות שאנו כה זקוקים לה בדור הזה כאויר
shlomi052

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: