פרסום ראשון

המשטרה עצרה גבאי גאב"ד העדה החרדית: "י-ם תבער"

מלחמת המשטרה בסיקריקים הקיצונים לשיא חדש: הבוקר נעצר הרב עמרם שפירא - עוזרו האישי של גאב"ד 'העדה החרדית' הרב טוביה וייס. עסקני 'העדה' אמרו ל'כיכר השבת:' "זו הכרזת מלחמה, ירושלים תבער". גם פעיל 'העדה', שמוליק לובצקי, נעצר. הערכות: הפגנות בירושלים ובבית שמש (חרדים)

מלחמת המשטרה בסיקריקים לשיא חדש: כוחות משטרה הגיעו הבוקר (ראשון) לביתו של הרב עמרם שפירא, עוזרו האישי של גאב"ד 'העדה החרדית' הרב טוביה וייס - ועצרו אותו.

המשטרה לא הסתפקה במעצרו של שפירא, וערכה חיפוש מדוקדק בביתו, ברחוב בלוי בירושלים, בכפוף ל'צו חיפוש' שהוצא במיוחד, בו נכתב כי שפירא חשוד בקשירת קשר לביצוע פשע.

עמרם שפירא הוא עוזרו האישי של הגאב"ד, מה שמקפיץ את עסקני ובכירי העדה החרדית, שזועמים על-כך הבוקר מאוד.

בכירים ב'העדה' אומרים ל'כיכר השבת' כי מדובר בחציית קו אדום. לדבריהם, "זו הכרזת מלחמה על היהדות החרדית".

לטענתם, "אנחנו השתדלנו שלא להתערב בכל המעצרים האחרונים - אבל עד כאן. מבחינתנו זה כמו לעצור את מרן הגאב"ד עצמו. המשטרה חשפה את פרצופה האמיתי".

בתוך כך, ההערכות של העסקנים כי ירושלים תבער הבוקר, והמשטרה אכן נערכת לכך. בשעה הקרובה יצאו רכבים עם כרוזים לרחובות ירושלים בקריאה לציבור לצאת ולהפגין נגד המעצר.

"מדובר כאן בעוול", אומר עסקן בכיר ב'העדה' בשיחה עם 'כיכר השבת', "המשטרה עצרה אותו רק בגלל שמרן הגאב"ד לא הסכים לפגוש בחודשים האחרונים את מפקד מחוז ירושלים במשטרה ניסו שחם ולכן הם רצו לנקום בו. זה לא יעבור בשקט, ירושלים תבער", הוא מאיים.

בתוך כך, המשטרה עצרה גם את שמוליק לובצקי, מ'העדה החרדית'. הרקע למעצרו עדיין לא ברור.

ממשטרת ירושלים טרם התקבלה תגובה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
מבינים.הם בודקים את הדופק ויודעים בחושים הטמאים שלהם מצד השטן, איך לפעול לפי התגובות. זה הבירור האחרון שלא כולם ישרדו.
אסף.
13
העדה החרדית זה לא הסיקריקים. הגאב״ד ועוזרו ודאי שלא. המשטרה מכריזה מלחמה על הציבור החרדי כולו
יוסי גושן
מרושעות וטפשיות כגון אלו והמערכת לא מאשרת את התגובות הנורמליות,אז למה אתה עוד עונה
מציאותי
12
מה הקשר בין המלחמה של המשטרה בסיקריקים - הקיצונים לבין מעצר גבאו ואיש אמונו של מרן הגאב"ד הרב ווייס שליט"א ? ? ?
מזועזע מהמעצר !
11
הפעם המשטרה פישלה בגדול, ר' עמרם הוא אדם עדין נפש עוזר לכולם ולא הזיק מאודו לזבוב ממש לא בסגנון של הסיקריקים, הוא נלחם נגדם כל הזמן בתוך בית הרב כנראה הסיקריקים בכוונה הפלילו אותו אצל הצינונים בשביל להתנקם בו!
ירושלמי
10
אם לא תפסיקו ולא תעשו תשובה,ובמיוחד המגיבים הסדרתיים שמגיבים פה לרוב,כל פעם בשם בדוי,לא תשרדו לימות המשיח הקרוב וענוש תענשו בעונש קשה ומר.
ידידיה.
9
יפה עושה המשטרה שלא עושה הנחות לאף סיקריק. צריך לגבות מהמשתוללים מחיר כבד. רק כך הם יבינו שהדרך למחות או להפגין חייבת להיות בצורה תרבותית. א גרויסן יישר כח פאר די הייליגע פאליציי.
מנדל
8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לא זוכר
7
ולא רק פקיד מסכן בבנק, הבנק הרוויח ים כסף
מכיר את האנשים
6
מותר לשדוד, לגנוב, להונות (כמובן - חשדות, ואין לדעת לעת עתה אם נכונים). לעצור גבאי חשוד בכל אלה זו 'הכרזת מלחמה' !. האם מדובר ביהדות החרדית שתפקידה לשאת דבר ה' בעולם, או במאפיה איטלקית ????
שניאור
5
לגנוב לשדוד לרמות עניים - הכל בסדר, לעצור חשוד (נכון, רק חשוד ! ואין להרשיע מראש) זו 'הכרזת מלחמה' - האם מדובר בנושאי תורת ה' בעולם או בארגון מאפיה איטלקי מושחת???
שניאור

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: