רגעים משעשעים בכנסת

גפני התיישב בכיסא יו"ר ועדת הכספים, הח"כ מיש עתיד נדהם | צפו

משה גפני, יו"ר דגל התורה, התיישב בכיסא יו"ר ועדת הכספים למרות שהתפטר מהתפקיד. ח"כ נאור שירי מיש עתיד נדהם לראות זאת, אך גפני הסביר שהוא רק ממלא מקום זמני | צפו (בכנסת)

(צילום: באדיבות ערוץ הכנסת)

יו"ר דגל התורה , שהתפטר משבוע שעבר מתפקידו בעקבות המשבר סביב חוק הגיוס, הגיע היום (שני) לועדת הכספים של הכנסת - והתיישב בשלב מסוים למרבה ההפתעה בכיסא יושב הראש.

הדבר העלה את תמיהתו של חבר הכנסת נאור שירי מיש עתיד, שנכנס לדיון ולא הסתיר את תדהמתו. "זמני, ממלא מקום", אמר לו גפני, והסביר: "היושב ראש הזמני זה אופיר כץ. היום מילא את מקומו ינון (אזולאי). הוא יצא וביקש ממני לשבת. אני ממלא מקום של ממלא מקום. כשהיושב ראש ממלא מקום".

בהמשך הוסיף והסביר גפני: "האמת שלא הייתי צריך לבוא בכלל. אני אכפת לי שישלמו את הפיצויים (שעליהם דנו, הדיון התקיים על הצעת חוק התכנית לסיוע כלכלי. י"ג). ניהלנו דיונים ואני רוצה לסיים אותם, זה הכל. ינון חוזר והוא מנהל את זה".

בשלב מסוים בדיון, מאוחר יותר, לאחר שחזר ינון אזולאי, ממלא המקום הזמני, לנהל את הישיבה, וגפני ישב לא הרחק ממנו כחבר רגיל, ננזף גפני בידי היו"ר המחליף, כששוחח במהלך הדיון עם חברים נוספים.

חבר הכנסת ולדימיר בליאק מיש עתיד אמר בצחוק: "ניסיתי לצרף את גפני לקבוצת הוואטספ של האופוזיציה, אבל אין לו וואטספ אז אנחנו בינתיים תקועים".

צפו בהשתלשלות המשעשעת.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (78%)

לא (22%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: