בני אלבז: הרב עובדיה הגיע אלי בחלום בצורת כדור אש

זמר הבית של ש"ס בני אלבז, טוען כי חלם את הרב עובדיה יוסף 8 פעמים מאז שנפטר. אלבז: "מרן הסתכל עלי בפנים של כדור אש לבנה ושר לי פזמון ממש יפה כשבידו מפתח" (מעניין)

"מי ידע את פרוש החלום", בני אלבז (צילום: מנדי הכטמן)

זמר הבית של תנועת ש"ס בני אלבז, טוען כי מאז פטירת הרב עובדיה יוסף, הגיע אליו הרב בחלום במשך מספר פעמים בצורה של "כתר מאש".

בפוסט שהעלה הערב (שני) אלבז בעמוד הפייסבוק שלו, הוא סיפר כי "כבר שמונה פעמים חלמתי על מרן", אלבז תיאר וסיפר כי הרב "הסתכל עלי בפנים של כדור אש לבנה (הטעות במקור), ואומר לי 'כף זכות' אולי 50 פעם".

אלבז הוסיף וסיפר כי: "בשבת האחרונה הוא (מרן הגר"ע יוסף זצ"ל. י-ט) כבר שר לי פזמון ממש יפה שהמילים היו הם "כף זכות כף זכות ביטול גזרה לכל יהודי", ובידו מפתח גדולה ממש יפה באור גדול גדול בצורה של כתר".

"חלמתי על מרן", הסטטוס של בני אלבז (צילום מסך)

"פשוט לא עוזב אותי הדבר הזה" כתב אלבז לחבריו בפייסבוק.

אלבז, היה זמר הבית של תנועת ש"ס לפני כ-14 שנה, בימים בהם אריה דרעי היה בראשות התנועה. עם כניסתו של דרעי לכלא מעשיהו - עזב אלבז את התנועה.

לפני כשנה, כשדרעי חזר לעמוד בראשות ש"ס, חזר אלבז לשמש כזמר הבית של התנועה, והפיק את שיר הבחירות של ש"ס "צו 8", אלבז משתתף בכנסי הבחירות המרכזיים של דרעי וש"ס.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

54
לא רוצה לזלזל באף אחד.. אבל מה יהיה עם כל הסיפורים האלה!??1
שיר
53
הוא בוכה שלא נתן לאטמה על זה שהלכת להיכל התהילה והחטאת את ההרבים , שוייטה שכמוך משיגנער
חלומות השווא...
52
ראל. הציבור מתבקש להעתיר תפילה להחלמתו, ולקבל עליהם מצוות ומעשים טובים.
אריה

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: