דלג לתוכן הראשי

צפו: לוחמי האש חילצו סוס שנפל לבריכה

לוחמי אש באריזונה התקשו להבין דרך הטלפון מה רוצה מהם בעלים של סוס, רק כשהגיעו לזירה גילו שהסוס הצעיר נפל לבריכת שחיה. על מנת למשותו הם נצרכו לסמם אותו (מעניין)

לוחמי האש בעיר מסה שבאריזונה רגילים לעבוד קשה בחילוץ אנשים שנלכדו בלהבות או פצועים מתאונות. אך כשהם קיבלו את הקריאה מבעליו של "סטורמי", סוס צעיר שנפל לבריכת שחיה ביתית, הם התקשו להבין מה נדרש מהם.

כשהגיעו לזירה, גילו כי הסוס שמעד לתוך בריכת השחייה נפצע ברגלו ונאבק על מנת להוציא את ראשו מן המים ולנשום. עד מהרה התגייסו הלוחמים לחלצו מן המים ולאחר שווטרינר שהגיע לזירה הזריק לו חומרים מאלחשים על מנת שלא ישתולל בעת החילוץ - הם רתמו אותו לרתמה מאולתרת ובכוחות משותפים חילצו אותו מן המים.

בינתיים, הסוס החלים לגמרי, והוא כבר שב להלך על רגליו. בקרוב, הוא ישוב להתאמן בריצות הרגילות שלו, זאת להפתעת הווטרינר שלו שחשש כי סטורמי יאלץ לנוח זמן רב על מנת להירגע מהטראומה שעבר.

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
לא מעניין הסוס המפגר הזה...
ג'וני
4
אם הייתה מלביש את האדם יפה הייתי חושב שזה ביבי ראש הממשלה חחחחחחח ולמה אן תרגום
איי
3
מה זה בדיוק "לוחמי אש" בבקשה? התרגום של fire-fighters בעברית הוא כבאים
עקיבא

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: