צפו: הדרך הקלה בעולם לאכול תפוז

לחתוך את קצוות פרי ההדר, לפתוח פתח עדין למעלה ולהנות מתפוז - בלי להוסיף לידיים את הדביק החמוץ הזה. זו כנראה הדרך הכי טובה שנמצאה עד היום לאכול פירות הדר (מעניין)

(צילום מסך)

תמונת 'גיף' שמופצת בשבועות האחרונים ברשתות החברתיות השונות ואף באתרים אינטרנט רבים, מציעה את הדרך הקלה ביותר לאכול תפוז או כל פרי הדר - מבלי ללכלך את הידיים בדביק החמוץ הזה.

מה שנותר לכם לעשות, זה לצפות בתמונת הגיף הזו ולעבוד בדיוק לפי ההוראות. לחתוך את שני קצוות פרי ההדר, ובזהירות לפתוח את הפרי באמצעות חיתוך קטן ועדין למעלה. התוצאה: ידיים נקיות ומגשון מקליפת תפוז ועליו פלחים נוחים לאכילה.

התמונה לא מספיקה לכם? יש את זה גם בקובץ וידאו (פחות איכותי):

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
פירות חורף רק שנה הבא בלי נדר שביעית לפרות הללו
ישראלי
9
פשוט וגאוני!!
שושי
8
טיפ יומי של המרצה החרדי אליהו שירי - הרצאות באורך של כ-10 דקות בעלות שיחה רגילה, בכל יום אלפי מאזינים לשיחות מעצימות ומחזקות באמונה ובטחון באין עוד מלבדו, שיחות ששינו לאלפי אנשים את החיים. 0559700700
עוצמה
7
?????
בן 35
6
שימו לב כמה כנימות יש על הקליפה. הסכין שנגעה בהן, מטיילת בתוך הפרי. אם אינכם שוטפים היטב את הקליפה, אל תשתמשו בשיטה הזו.
אריה
5
לא הבנתי את השיטה הזאת רק ראיתי שחותכים תפוז אז מה?
polar
4
פשוט גאוני!!
שושי
3
אולי מתאים לקלמנטינה רכה לפני זריקה...
יאיר
2
חצי מהפרי לסל וחסל!אילו שטויות תנו לילדים לקלף ...קצת מוטוריקה עדינה במקום ללכת לריפוי בעיסוק!
רותם
1
שימו לב כמה כנימות (נק' שחורות כאלה שיורדות בשפשוף) יש על הקליפה של התפוז! חובה לנקות לפני כן!
אורה

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: