אתם תחליטו: ברחובות מצרים מסתובבים ענקים?

סרטון ויראלי שהועלה לרשת לפני חמישה ימים, חושף זוג ענקים שמסתובבים להנאתם ברחובות מצרים, לא רחוק מ"הפירמידה הגדולה של גיזה". או שלא? אתם תחליטו (ויראלי)

"וואו! שני גברים ענקיים, כנראה בני 2.5-2.7 מטרים, צצו לא רחוק מהפירמידה הגדולה של גיזה, בשירות גוגל-ארץ. החבר'ה האלה ענקיים!" זה התיאור אותו הצמיד גולש יוטיוב לסרטון שצבר כמעט חצי מיליון צפיות תוך 5 ימים.

בסרטון, המשעמם ברובו, היוטיובר שמתעניין באקלים ואסטרונומיה, משוטט בין תצלומי לוויין של הפירמידות, ומספר לצופים כי הוא לא רואה כל צמחייה או תשתית, ולדבריו, זה היה הרגע בו דברים התחילו "להיראות לו מוזר".

באזור דקה 1:33, הוא מגיע לאחת מהערים הסמוכות שנקראת "שישה באוקטובר" - על שם התאריך בו פרצה מלחמת יום כיפור. בעיר הזו לא עברה ניידת של גוגל-ארץ, אך גולש אחר צילם שם תמונה ותייג אותה כשייכת לאותה עיר.

בתמונה נראים שני אנשים גבוהים מאוד. כמה גבוהים? הברך שלהם עולה על גובהו של בגז' המכונית. "האם אלה האנשים שבנו את הפירמידות?" שואל היוטיובר, "והאיש השני אפילו גבוה יותר ממנו".

הגיוני. אלא אם כן מביאים בחשבון את מצבה האומלל של התמונה המגורענת, ואת מיקומם האמיתי של "הענקים" - הרבה יותר קרוב למצלמה.

ענקים או אנשים סטנדרטים לחלוטין?

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
לא רואים כלום בסרט (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שמחה
11
צת יותר..
מימ
10
ממש אבל ממש טמטום... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חיים
9
תעתוע אחד גדול. רואים שהמדרכה בצד שמאל כ"כ גבוהה, מגיעה לו הרבה מעל הקרסול עד חצי השוק!! הקריין בסרטון טעה ובגדול. תעתועי ראייה. יש הרבה סרטונים שרואים אדם מחזיק משאית בסוף התברר שהמצלמה היתה קרובה מאד ליד שלו ורחוקה מאד מהמשאית. תלמדו, פסיכים.
גלעד
8
כזה ענקיים אני מעיד שראיתי דברים כאלה גברים ונשים ענקיים האנשים הגבוהיים היום הם 2 מטר עשרים והם בערך שלוש מטר זה נדיר אבל יש דבר כזה
ישראל
ואים יש יש זה שיא גינס שלוש מטר וגם אם יש של 3 מטר סתם יסתבבו והיו בו זמניית באותו מקום סיכוי כזה זה 1: למליראד
טנעלצמ
7
כל אחד יכול לצלם אנשים ענקיים כאלה, תחזיק את המצלמה ליד הרצפה ותצלם באלכסון ללמעלה בן אדם ומאחוריו רכב, יצא לך תמונה של בן אדם ענק.
גמד
6
יפטים זה הגדלה בפוטושופ (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלום
5
זה ממש לא צולם מזוית גבוהה רואים שהבתים ישרים זוית נמוכה משנה את כל הקומפוזיציה בתור מי שלמד קולנוע זה נראה אמין מאוד
ברי
4
מסימני הגאולה🐊🐜🐖 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
3
שומעים לפי התגובות שלו.
תכל'ס
2
!!!!!!!!
צלם מקצועי
1
המצולמים קרובים יותר למצלמה מהמכוניות ולכן נראים יותר גבוהים מהן, שום דבר מיוחד, כל אחד לכול לעשוךת צילום כזה.
קרובים למצלמה

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: