סכסוך גירושין

הבעל 'שרוף' של ביבי, אישתו רוצה להתגרש

מסתבר, כי פעיל ליכוד נלהב ומעריץ שרוף של ביבי לא יכול לחיות עם אישה שהיא שוטרת: בית המשפט התבקש על ידי האישה להוציא צו הרחקה לבעל שמכפיש את המשטרה (מענין)

טקס הרמת כוסית בליכוד, בשבוע שעבר (צילום: Hadas Parush/Flash90)

אישה, המשרתת כשוטרת, טענה במסגרת הליכי גירושין מבעלה, כי "האובססיה של בעלי לביבי, והרצון שלו לפגוע בי בהיותי שוטרת, הפכו את החיים בבית לבלתי נסבלים".

בשל כך, היא אף מבקשת מבית המשפט שיוציא צו הרחקה זמני נגדו, ושיורה לו להימנע בינתיים משיחות פוליטיות עם בני משפחתם.

לפי הפרסום ב'מעריב', מדובר בגבר שהוא פעיל מקומי בליכוד ואישה שהיא שוטרת בכירה. לזוג ישנם שלושה ילדים, והבעל משקיע את עיקר זמנו בפעילות פוליטית ותמיכה מוחלטת בראש הממשלה בנימין נתניהו, ולדברי אשתו היא "כבר לא יכולה לשמוע אותו אומר 'המשטרה שלך מושחתת, ואת מושחתת, וכל מה שמעניין אתכם זה הראש של ביבי'".

האישה-השוטרת פירטה בבקשתה מבית המשפט, כי בעלה מטיח בה כל העת 'ביבי צח כשלג, מה שאי אפשר להגיד עלייך ועל חברייך במשטרה, במיוחד על הקודקודים למעלה'.

"את האמירות האלה", טוענת האישה, "אני צריכה לשמוע כל יום. לא פעם אחת, אלא כמה פעמים, כשאלה נאמרות בקולי קולות תוך ניסיון להוציא אותי משלוותי".

את צו ההרחקה היא רוצה כבר לליל הסדר הקרוב: "אני לא רוצה שהחג הקרוב יהפוך לשדה קרב כשכל רצונו של בעלי הוא לפאר את ביבי ולפגוע בי ובמשטרה", ופנתה בענין גם לבית הדין הרבני.

הדיינים מצידם ביקשו מהבעל שיפסיק להשמיץ את רעייתו, באומרם: "הליך הגירושין ביניכם בעיצומו ובקרוב נקבל החלטה. בשלב הזה אנו ממליצים לך לעשות לעצמך טוב ולהימנע מהשמצות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
איך אני אוהב את הנשים שמדברות בצורה כזו של התנשאות ובטוחות שאף פעם לא טועות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גבריאל
6
רוב השוטרים הם ה"עמך" של עמינו... חסרי אינטלגנציה ותרבות.. מי מגיע לעבוד כשוטר? מי שלא מסוגל להוציא בגרויות ותואר רלוונטי מוצא סיפוק, שכר ואידיאל במשטרה...
חי
5
א (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
א
4
היא דופקת אנשים למחייתה היא לא תדפוק אותו? זה לא נשים שיתגרשו באלגנטיות.
jj
3
אמת ויציב מושחתת כשזה מגיע לתומכי ומועמדי הימין המסורתיים והדתיים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
סיפור חדש
2
תשמיש (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מלכיאלוביץ
הכל תקין?
???
1
ככה עשה המפכ'ל לאיש ביבי אשר מלך המלכים חפץ ביקרו! ישתבח שמו! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שמואל

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: