תיעוד מהודו

מחום לקור; כך מפסטרים מלפפון חמוץ • צפו

מומחה הכשרות, הרב יוסף דורפמן, טס להודו כדי לפקח על מפעל לייצור מלפפון חמוץ ומציג תיעוד בלעדי • איך מפסטרים את המלפפונים כדי להרוג חיידקים? כיצד צנצנת הזכוכית לא מתפוצצת? ומדוע לא לובשים כפפות? (ספויילר: כי זה לא מהדרין) • צפו בתיעוד מרתק (מעניין)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
מאד מעניין סרטוני הכשרות האלו, לראות את תוככי המפעלים זה יפה
מעניין
7
אוהב את הסרטונים שלך
אני
6
אין תעשיית שימורים בארץ שאתם כל היום נוסעים לתת הכשרים בחו״ל?
יהודה
בארץ אין מספיק ואין כל הסוגים
שאלה טובה
עלות יצור בארץ מאוד מאוד יקר
פשוט
בארץ אין את הסוג הזה של המלפפון, בנוסף כח עבודה מאד זול, פועל מרוויח בין 150 עד 300 דולר לחודש
חוסר ידע
5
מאוד אוהבת את הסרטונים האלה , תודה
פ
4
חבל שלא מתקדמים קצת. תראו איזה מכונות יש בחול כמעט ללא מגע יד אדם
ימי הביניים
3
מענין ומרתק מענינת השיטה אולי ננסה בבית גם ,בלי הקירורים .
צ
2
לפי דעתי זה בכלל לא מגיע לארץ זה למדינות חו"ל
תמיר
1
יווווהההההההההההההה!!!
#אני אוהב כל יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: