גלריה ראשונה

מפגש היסטורי: נתניהו ופרס בבית מרן

שר הפנים ויו"ר ש"ס אלי ישי ביקש מהגר"ע יוסף שלא יגיע לבר-המצווה לבנו. הסיבה: הקור עלול להזיק לגר"ע ● ראש-הממשלה ביבי נתניהו ונשיא המדינה שמעון פרס, חגגו אמש עם בנו של ישי במעונו של הגר"ע ● מרן הגר"ע לנתניהו: "מתפלל שלא יקרה לך מה שקרה למובארק" (חרדים)

שר הפנים ויו"ר ש"ס אלי ישי ביקש אתמול ממרן הגר"ע יוסף שליט"א שלא יגיע לחגיגת בר-המצווה לבנו שנערכה אמש (חמישי) באולם בבית וגן בירושלים.

הסיבה: השר ישי חשש שבריאותו של הרב עלולה להיפגע, בעקבות הקור ששורר בימים אלה בירושלים. "רבי אליהו, אתה דואג לשלומי, כל הכבוד. ישר כוחך", אמר לו הגר"ע יוסף בקול נרגש. "אתה חושב עליי, אכפת לך ממני", הוסיף מרן.

"זה היה מעמד מרגש", סיפר השר ישי ל"כיכר השבת". "לא רציתי לקחת את הסיכון שתהיה פגיעה, ולו הקלה ביותר, בשלומו של מרן שהיה נרגש מהבקשה ומהדאגה".

ראש-הממשלה בנימין נתניהו היה אמור להגיע לבר-המצווה ולהיפגש עם מרן הגר"ע יוסף. ישי הציע, שראש-הממשלה יבוא למעונו של הגר"ע בשעת ערב, קודם החגיגה הרישמית, יחד עם נשיא המדינה שמעון פרס - ושם יחגגו בהרמת כוסית.

ההצעה התקבלה לקראת הצהריים ואושרה על-ידי השב"כ. אמש, הגיעו פרס ונתניהו לבית הגר"ע וחגגו עם ישי וצמרת ש"ס (וכמובן חתן בר-המצווה, יאיר, נירו יאיר).

במהלך האירוע, אמר מרן הרב עובדיה יוסף לנתניהו: "בנימין ישכון לבטח". אני מתפלל עליך כל יום שלא יקרה לך מה שקרה למובארק".

פרס ונתניהו חייבים לש"ס את הקריירה הפוליטית שלהם. פרס מונה לנשיא בתמיכה של ש"ס, נתניהו מונה לראש-הממשלה אף הוא בתמיכה מובהקת של השר ישי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
איפה אריה דרעי בכל השמחה הזאת
יצחק אבוטבול
5
מגיע להם כסף שילכו לעבוד...
נחמן
4
מרן
אושר ועושר
3
מזל טוב.יה"ר שיגדל בתוי"ש .ושלא יתעסק בפוליטיקה.
חתוכה
2
איזה חיוכים, איזה אושר, רואים עליו כמה שהוא מאושר ושמח בתורה שיש לו, ועמל התורה היא שמאירה את פניו והודפת את כל שונאיו! שנזכה ליראותו כך עוד הרבה שנים עד ביאת גואל צדק אמן.
יהודי
1
ראינו תגובות שלך. אני מקווה שהכל בסדר איתך, והיי אנו מחכים לתגובות שלך, אתה אחלה בן אדם.
יהודי מהמרכז

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: