הפאנל המלא

הטיסות לאומן; מני גירא ורוני פאלוך זועמים

החלטת משרד הבריאות לצמצם דרמטית את הטיסות לציון רבי נחמן מברסלב בראש השנה גורם לזעם גדול בין המאמינים • עו"ד רוני פאלוך ומני גירא שוורץ בפאנל בהנחיית ישי כהן (TV)

עו"ד רוני פאלוך ואיש התקשורת מני גירא שוורץ נוהגים לטוס מידי שנה לציון רבי נחמן מברסלב ולשהות בסמוך לציונו בימי ראש השנה. השנה, ככל הנראה, הם לא יוכלו להגיע לציון בשל ההגבלות והתנאים של משרד הבריאות, במסגרת המאבק בנגיף הקורונה.

בפאנל משותף, באולפן 'כיכר השבת', זועמים השניים על התנהלות משרד הבריאות והאטימות מול הפתרונות שיאפשרו את הטיסה לרבי נחמן. צפו בפאנל המלא.

גירא טען במהלך הדיון: "אני מוכן לפרק שלב אחרי שלב את העניין הזה של מסוכן ולא מסוכן, נמל התעופה בן גוריון הוא מקום מספיק גדול, הטסים מתפרסים על פני כמה יממות שם זה אפס סיכון. העובדה היא שמי שרוצה לטוס יכול לטוס לבריטניה, לטורקיה, לניו יורק, השמיים לא באמת סגורים.

"במטוסים ומדובר כבר על אלפי טיסות ברחבי העולם כמעט אפס הדבקות, באוקראינה אתה עובר בדיקה, מהבדיקה הזאת אתה נכנס לבידוד של יומיים ומחכה לתוצאת הבדיקה, כשמדברים על אומן זה כמו בלפור לצורך העניין, זה מקום פתוח, מלבד הציון, בציון אתה צודק ויהיה משטר ברזל כמו בכותל. השאלה היא אחת, אטימות או רצון לשמוע ולפתור".

צפו בפאנל המלא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
ברסלבים חולי נפש רדו לאוקראינה יעזוב אותנו בשקט
גל
19
"המדינה לא תצטרך להשקיע בזה, בנסיעה לאומן, עוד כסף...." מה אתה אומר? וואו! אבירות לב אמיתית!
משה
18
"תתייחסו לנוסעי אומן כמו נבחרת ישראל שטסה לחו"ל..." רוני, אתה רציני?!
משה
17
"נוגדנים וסורולוגים וכל המילים היפות האלו..." רוני, ככה מדבר מי שלמד משפטים?!
משה
16
כל אחד נלחם על הדברים שלו בלג בעומר במירון מני גירה דיבר כל הזמן נגד
לא יאומן
15
מדליקים את האש ואז צועקים גיוואלד. העיקר להיות בכותרות
אני
14
אינני מכיר אישית לא את העורך דין החשוב ,ולא את מני שוארץ, אבל רוצה לייעץ להם כי בראש השנה אפשר לקיים הרבה יותר רציני וחשוב , ולהתחבר עם לקל עורך דין ביום דין, בבית מדרש פשוט,ועם כל הלב לאבינו שבשמים בלי מתווכים ובלי שתיקים וטריקים,ותנסו פעם אחת בחיים לדבר עם אלוקים,ולהיות טוב וישר בעיני אלוקים ואז ת
יוסי
13
פאלוך ב-7:13: "הרי טוענים ששליש מהציבור החרדי כבר חלה..." לא יודע מי טוען את זה, אבל זה נתון שקרי. על פי סקר סרולוגי מהימים האחרונים, בבני ברק, למשל, נדבקו בנגיף לכל היותר 7.5%. כלומר, לא מתקרב בכלל למצב של חסינות עדר.
רובי
12
"אני מגיע ממשפחה חסידית... ויש לי אמונת חכמים...!" נאום פאלוך. א"כ למה עזבת את חסידות משפחתך, חסידות גור וצדיקיה?
משה
11
מי שמתעסק עם הראש השנה של רבינו שיקח בחשבון שהוא לא יצא נקי
יהודה
בישרות. אם היו אומרים לנו שעשרות אלפי אוקרייאנים רוצים לבוא כעת לארץ בשיא הקורונה מה היינו מצביעים
ג'ייקוב
10
מסכנים, חג בבית עם האישה והילדים...
אני
9
מה יש לזעום ? על מה רוני מתנפח ? ראש השנה הכי טוב זה בארץ , אין מה לחפש באוקראינה מלאת הדמים
יהודי שפוי
8
הם יודעים באמת שאומן זה מקור הדבקה כי מי שנוסע לא אכפת לו מכלום.
דרום אדום
7
כל הכבוד למני ורוני! כל מילה
שאפו!
6
במקום להודות למשרד הבריאות על הדאגה לחיי אדם עוד באים אליהם בטענות..במצב הנוכחי אסור לבקש הנחות . . אשרי יושבי ביתך ...
משה
5
רוב הישראלים ויתרו על הטיסות לחו"ל בקיץ ובחגים. נראה לכם הגיוני שדווקא במגזר ששיעורי התחלואה בו הם הכי גבוהים, יסעו עכשיו להצטופף באומן?
ישעיהו
4
לסיכום: מני הפתיע בענק, בגישה הגיונית, חדה וחלקה לכל אורך הריאיון. ואילו... טוב... תשפטו כבר אתם בעצמכם!
משה
3
אינו דומה הנוסע לאומן לנוסע לניו יורק. הנוסע לאומן אין עליו מורא שמים, ולא מורא בני אדם. איש הישר בעיניו יעשה.
משיח
2
אני לא מבין אותך אתה כל הזמן אומר שאסור ללכת לבית הכנסת בגלל שזה מסוכן וצריכם לשמור מרחק ועכשיו מגיע אומן הכל כשר בגלל שמה אתה מקבל כסף ממשרד הבריאות ופה באומן אתה צריך חויה עם החברים אז תחליט מה יותר חשוב חיים או חויות
יוני
1
הייתי השבוע בטבריה וכל שנה אני באומן הצפיפות הנוראית שהיה בטיילת לא רואה את הצפיפות באומן ואין פוצה פה ומצצפץ בקיצור הכל נגד הדת עם או בלי שימת לב יוצא שהם נגד דת
יוסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: