הראיון המלא

רובינשטיין במתקפה חסרת תקדים נגד גמזו

הטענות נגד רוני גמזו; הפיכת העיר ל'אדומה'; המכתב החריף שניסח נגד ראש הממשלה וסערת בית הכנסת הספרדי שנהרס • ראש עיריית ביתר עילית מאיר רובינשטיין בראיון לישי כהן (חרדים)

ראש עיריית ביתר עילית, מאיר רובינשטיין, יוצא למתקפה חריפה נגד פרויקטור הקורונה, פרופסור רוני גמזו, שצבע את ביתר ב'אדום', וחושף לראשונה על מאחורי הקלעים של המכתב חסר התקדים שנשלח לראש הממשלה, מכתב בו הואשם נתניהו בהפיכת החרידם למפיצי המחלה ואויבי העם. צפו בראיון המלא.

"איזה רוני גמזו?", פתח ראש העיר במתקפה: "הרופא או הפוליטיקאי? אני רוצה לדעת איזה רוני גמזו. זה הוא צודק.. זה בגדר הרופא. אירועים? אני הייתי כל הזמן נגד. אם יבואו ויציעו לעשות סגר, לא יצליחו למנוע התקהלויות. או שהולכים עם הכובע של הרופא או שהולכים עם הכובע של הפוליטיקאי ואנחנו יודעים להתמודד גם עם פוליטיקאים".

למה אתה חושב שרוני גמזו פוליטיקאי?

"זה פופוליסט זול לסגור, לעשות סגר. פופוליסט זול. את רוני הרופא אני מכבד ומוקיר. את גמזו המוביל החלטות פופוליסטיות זולות - אני חולק עליו".

רובינשטיין טוען: "כשגמזו היה אצלנו אני הצגתי לו שאלות, הוא לא ענה לי. אני מבין למה ביתר עילית אדומה כי לרוני גמזו היה זול בטמבור הסמוך לביתו הצבע האדום, אין לי שום הסבר אחר".

על מ שהתרחש בשימוע אצל האלוף (מיל') רוני נומה, אומר רובינשטיין: "הוא הסתובב לאנשי משרד הבריאות, הוא אמר להם אני רואה את ביתר כתום, לא אדום, מה קורה פה?".

צפו בראיון המלא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
רובנשטיין צודק
ללא שם
13
עזבו את גמזו ביבי זה הסיפור אבל אין לכם אומץ כי מקבלים תקציבים אז מוכרים כל דבר טהור. אז או לשתוק ולעזור או להתנגד אבל טקס הטהרות מול גמזו לא מכובד.
ראיון עלוב
אני מאוד מסכים איתך מר רובינשטיין לגבי גמזו שמנסה להתנקל לחרדים בפרט לעיר שבה אני לומד (ביתר עלית) ולגבי אומן רבינו כבר יטפל בו ובכל המפריעים למיניהם. נמשיך להלחם בעזרת ה' יתברך וללא חילול ה'.
משה קקון
12
רובינשטיין בכלל תכנן להיות באומן כבר לפני שבועים, ומשם לנהל עיר של שבעים אלף תושבים במצב של משבר חריף סביב הקורונה, שמשפיע על כל מערכות העיר: חינוך, נוער, רווחה, בטחון. עם כל הכבוד לרובינשטיין, נס שלנו שיש לנו את גמזו שהשאיר לנו ראש עיר שיעבוד מפה, מקרוב.
ביתרי מתוסכל
ביתריסט
אייל גלבוע
11
רובינשטיין אתה מנותק מהמציאות חי בשטיבל ולא רואה מטר קדימה.
יענקי
10
גמזו כרופא בכל מקום אמר שאסור לעשות סגר. כפרויקטור פתאום אצל ביבי הפך את עורו... את המסקנה תסיקו לבד.....
ניסים
9
את ברסלב ואת סיפור הקרוון בביתר - דיברר כמו שצריך. את הקורונה - הרבה פחות.
אפרים
8
כול חיכם וכול הבעיות בעולם זה ביבי תיראו את הטוב שיש בו שנה טובה ומבורכת
נסים זכות
7
אז בביתר אין לימודים כרגיל הבת שלי בבית הספר-(כתה ג') לא לומדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומללות על נפש הילדות
ביתרית
6
רובינשטיין הפעם גרם לעצמך ביזיונות שפוליטיקה זה שקר א. שקר אחר שקר ב. אתה אומר שהיית עם משיכה כנראה שלא שמת לב היכן נמצאת המסיכה שלך מתחת לפה ב. אין אחד עם מסיכה ג. כל המוסדות פתוחים בגלוי ואתה מסכן לא יודע שפתוח ד. כנראה אולי שאתה גם לא ראש עיר ה. אותו שקר נתת גם לרב בוטה די לשקרים
דוד
5
חצוף עיריית ביתר לא אכפה הנחיה אחת מתחילת הקורונה רק זועקים כל פעם שיש סגר
משה
4
מה נסגר עם ראש העיר הזה??? עונה תשובות לא קשורות!!! בביתר הלימודים פועלים כרגיל!!!!
אייל גלבוע
3
תגובתי לראיון (ותגובות מעניינות נוספות) נמצאת בקישור כאן מספר 22 https://www.kikar.co.
ינון
2
זה ראש עיר??? זה משוגע.. לא נזהר בכללללל
ישעיהו
1
רובינשטיין *שיקר בריש גלי רובינשטיין הגיע לתת *ססמאות ולא תשובות
תושב העיר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: