ממ"ז ירושלים

קצין בכיר מתנער מההסתה נגד המגזר. צפו

מפקד מחוז ירושלים בפיקוד העורף, אל"מ איתי לוי, בביקורת קשה על ההסתה כנגד הציבור החרדי בצל המאבק בנגיף הקורונה: "אני מבין שזה מישהו שלא מכיר את השפה" (חרדים)

מפקד מחוז ירושלים בפיקוד העורף, אל"מ איתי לוי, בביקורת קשה על ההסתה כנגד הציבור החרדי בצל המאבק בנגיף הקורונה: "אני מבין שזה מישהו שלא מכיר את השפה". הראיון המלא יפורסם הערב במסגרת פרויקט 'מסכמים שנה'.

לדברי אל"מ איתי לוי: "כשאני שומע כתבות 'הציבור החרדי לא ממושמע', אני מבין שזה מישהו שלא מכיר את השפה, לא יודע איך להגיע ולהכשיר את הלבבות. אם אתה תדע, וזה מתחבר לר"ה, לתקוע בשופר, ובשופר שהם רגילים לשמוע - הוא השופר שינגן, אתה מצליח להגיע עד האחרון האנשים".

על ההסתה בתקשורת, אמר הקצין הבכיר: "אני חושב שמי שרואה ומדבר על הקיצון שזרקו אבנים וצובע 'תראו, ככה מתנהגים', זה לא ראוי ולא מכיר את המגזר. אני אומר לך, כמי שמסתובב בשכונות האלה, מתקבלים אותי בחיבוק ידיים וזרועות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
לחייב את בתי הספר ללמד את שפת החרדים היא היידיש כשפה שנייה, ולא את האנגלית. כי אז תהייה שפה משותפת בין החרדים לציונים.
משיח
אתה כל כך סולד מהציונים ואתה רוצה שהם יתקשרו איתנו? דביל
אבי
3
אז הוא לא מתנער. תשנו את הכותרת
לא מובן
2
לא ראיתי הסתה מאז ארוע רינה מצליח אפילו הברסלבים לא הביאו הסתה.
מאז רינה מצליח
1
פתאום קצין בכיר נחשב אצלכם. חבל לכם על הזמן, המגזר שלכם הראה לנו כמה הוא לא ראוי לכלום. התנהגות מגזרית הפוכה מדרך התורה. כמה חולים וגרוע מזה כמה נפטרים בגלל זילזול וגאווה מיותרת על כלום.
ברני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: