השר לשעבר בריאיון סוער

יעקב אביטן: כהנא רוצה למנות ''נביאי בעל'

הסנכנה ברפורמות השר מתן כהנא; חוק הגיור ורפורמת הכשרות; החרם של הראשון לציון; שינוי שיטת בחירת הרבנים וחשבון הנפש • השר לשעבר הרב יעקב אביטן בריאיון סוער לישי כהן באולפן 'כיכר השבת' (חרדים)

הרב יעקב אביטן, השר לשירותי דת לשעבר, התארח לריאיון סוער באולפן 'כיכר השבת' ויצא להתקפה חריפה נגד רפורמות הדת של ממשלת בנט-לפיד בהובלת השר לשירותי דת, מתן כהנא. צפו בריאיון המלא.

קטע מהריאיון

לדבריו: "הממשלה הזאת הוקמה כדי למחוק את הזהות היהודית של מדינת ישראל. הם מוחקים את הזהות היהודית במדינת ישראל, הם עוקרים את הנשמה היהודית. מחקו את הרבנות הראשית".

אביטן התייחס לשינוי שיטת בחירת הרבנים הראשיים ואמר: "עכשיו הם רוצים לבחור כנראה איזה שני רבנים ראשיים לישראל שלא יהיה להם מה לעשות, זאת אומרת אין רבנות ראשית אז אנחנו נלך אחרי הרבנים שלנו".

הרב יעקב אביטן בריאיון לישי כהן

השר לשעבר הדגיש: "אנחנו רואים את הראשון לציון, מהתחלה הוא צדק. הרי מה קרה? בפגישה הראשונה של השר כהנא עם הרב הראשי, מה קרה שם? הוא אמר להם 'החלטתי מה אני עושה, תרצו - תקבלו', אחר כך שואלים למה לא נפגש ולא מדבר איתו, אתם אמרתם לו מה הולך להיות. הראשל"צ צדק לאורך כל הדרך, הוא אמר שהולכים לפגוע בתורה וברבנות ואין עם מי להיפגש ולשתף פעולה".

אביטן חזר להתייחס לבחירת הרבנים הראשיים החדשים ואמר: "אני אומר שאלה הולכים להביא לכאן את 'נביאי הבעל', חוזרים לימי בית שני שכוהנים קנו כהונה בכסף, מה שהולך להיות כאן - במקום לאחד את העם, הם הולכים לקרוע ולפלג את העם ל-2 מחנות. יש גבול, בואו תלכו עם רוב ישראל".

צפו בריאיון המלא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
חחחח.החצוף שלא עשה כלום ונפנף אנשי שטח טובים של שס בגלל שפחד מגליה זה יעקב אביטן המושחת.זבל של בן אדם
זבל
מר קשקשן וחוצפן רואים שאתה לא מכיר ומתמצא בעובדות השר היחיד שלא סימפט את היעוץ המשפטי זה הרב אביטן לא התכופף בפני אף אחד וזכה להתנצלות מקרב הפרקליטות אז כשאתה מריח זבל תלך להתרחץ והסיר את הסרחון מעליך הרב אביטן היה שר מוצלח מקווים שתחזור ומהר
א
8
אל תבלבל את המוח! אתה מדבר על קדנציה האחרונה קורונה פריטטית. לפני זה שס לא היו בדתות?
גידי
7
עדיף נביאי בעל על פני רבנים חרדים לוקחי שוחד, שחיללו שם שמים באגף שומרי תורה חרדית ומצוות חרדיות בכלא מעשיהו.
נביא אמת
הרבנים החרדיים שאתה מדבר עליהם הם חלק מ נביאי הבעל.
שירי
6
ימינה אתם מפלגה בזויה אנשים בזויים לא יעזרו לכם סימוני וי. עם ישראל יסמן וי שתעופו לכל הרוחות. / שקרנים ורמאים ובוגדי בוחרים. חבורה שכל אחד ואחת מכם אחראי יכנסו לגיהנם הכי גרוע שקיים. מכרתם את היהדות מכרתם את ההתיישבות מכרתם את הנגב מכרתם את הערכים שלכם אתם יד אחת עם המחבלים.
לירון
5
מתן כהנא בשירות גלעד קריב הרפורמי
טל
4
מתן כהנא בסיוע שותפיו לממשלה הרעה הזאת מחבל בכרם בית ישראל, גורם להתבוללות ופוגע בכל כוחו בעם היהודי.
תומר
3
כל כך עצוב ומביך שחכים חילונים מהליכוד כואבים ודואבים על הרס היהדות של מתווה הגיור, כל עוד מתן כהנא, כלפון, העסקן אורבך ורפת השכל עידית סילמן, זחוחים ולא אכפת להם מכלום.
רזיאל
2
מתן כהנא בא ללחוץ לי יד עכשיו וסרבתי. מצטער, מול מחריבי היהודות בנוכלות ורמיה, אין נימוסין והליכות.
עמיטל
אוי מסכן בטעות היית ב 4 אמותיו. אני מתרחקת ממנו לפחות קילומטר. חחחחח
שירי
1
אתם לא עשיתם כלום . השארתם את כל הזירה להם שנים שהייתם לא איישתם משרות. אז לא לבכות בבקשה הכל זו אשמתכם.
מנחם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: