בראיון באולפן

ח"כ איתמר בן גביר מסכם שבוע: "חושש לחיי אך לא אכנע"

הרגע שנודע לו שחוליית מחבלים הייתה בדרך להתנקש בחייו; האבטחה הכבדה סביבו; המתקפה על בנט ולפיד והשיחה עם השב"כ • ח"כ איתמר בן גביר בריאיון לישי כהן באולפן 'כיכר השבת' (פוליטי)

בתום שבוע סוער בו הותר לפרסום כי השב"כ והמשטרה לכדו חוליית מחבלים שתכננו להתנקש בחייו, ח"כ איתמר בן גביר, יו"ר 'עוצמה יהודית', התארח באולפן 'כיכר השבת' והתייחס לאבטחה סביבו, למתקפות של נבט ולפיד נגדו, הםא ימשיך לרוץ יחד עם סמוטריץ' והקריסה הגדולה של מתווה מירון. צפו בריאיון המלא.

קטע מהריאיון

לדבריו: "יש רגע שבו אני מדבר עם אשתי בשיחה גלויה, יחד עם הילדים הגדולים וכולנו בדעה אחת, שמשפחת בן גביר ממשיכה לפעול למען מדינת ישראל. אם אתה שואל אותי האם אני לוקח כל דבר בחשבון, התשובה היא כן".

אתה לוקח בחשבון שיום אחד יתנקשו בחייך?

"כן. כשנסעתי מקרית ארבע בחברון לירושלים, לקחתי בחשבון שיכול לצוץ כל רגע מישהו שיפגע בי, אבל האם זה מה שישבור אותי, זה בדיוק הפוך".

ח"כ איתמר בן גביר בריאיון לישי כהן

הגורמים המרכזיים שאתה מאשים בהסתה, הם נפתלי בנט ויאיר לפיד?

"נכון. הם בחודשים האחרונים עושים לי דה לגיטימציה. לפיד קרא לי צאצא של יגאל אמיר, ומה שאני אומר זה שמילים יכולות להרוג, חכמים הזהרו בדבריכם".

החמאס צריך את בנט כדי להתנקש בחייך?

"כשאומרים על מישהו שהוא מפלצת, נוצרת תדמית בקרב אנשים אחרים שאם ראש הממשלה מדבר ככה, מדוע שאנחנו לא נעשה מעשה.

"בנט יצר דה לגיטימציה, ומה שהכי מזעזע אותי זה השנאה לאוהבי ישראל, והאהבה לשונאי ישראל".

צפו בריאיון המלא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
כדורים דחוף
אלי
8
ראש הממשלה הבא מי שלא בעדו בעד השמאל
יובל
7
רד בן גביר
מני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: