

פעוט בן שנה ושלושה חודשים נפצע היום (חמישי) באורח קשה סמוך לבית הוריו במושב כפר מל"ל בשרון, לאחר שאביו דרס אותו בשוגג כשנסע לאחור.
הפעוט הובהל לבית החולים 'מאיר' בכפר סבא והועבר למחלקת טיפול נמרץ שם אושפז במצב קשה אך יציב, הרופאים נלחמים על חייו.
לפי החשד, האב התכונן להסיע את בנו הפעוט לפעוטון עם ילדיו הנוספים. הוא נכנס למכונית ונסע לאחור כשלפתע הרגיש שפגע במשהו, כשיצא מהרכב גילה לחרדתו כי דרס את בנו הקטן.
האב פינה את בנו כשהוא מדמם ובמצב קשה לבית החולים יחד עם רעייתו שהחזיקה את בנה הפצוע על הידיים עד שהגיעו אל בית החולים.
שוטרי תחנת כפר סבא ובוחני התנועה של מרחב שרון במשטרה הגיעו לזירת התאונה כדי לברר את נסיבות המקרה הקשה.
מהמשטרה נמסר כי "לבית החולים מאיר בכפר סבא הובא פעוט בן שנה ו-3 חודשים במצב קשה לאחר שאביו פגע בו בשוגג עם רכבו ליד ביתם בכפר מלל. בוחני תנועה במקום, נפתחה חקירה".
אתמול בכפר מוסמוס שבוואדי ערה, נשכחה תינוקת במשך שמונה שעות במכונית של הוריה ומצאה את מותה. אביה נחקר בחשד לגרימת מוות ברשלנות ושוחרר למעצר בית.