חוטובלי על מעצר החשודים ברצח בבר-נוער: להתנצל בפני הציבור החרדי והדתי

לאור מעצר החשודים בביצוע הרצח במועדון הבר נוער, קוראת ח"כ ציפי חוטובלי להתנצל בפני הציבור הדתי והחרדי שהושמץ מאז ליל הרצח. "מיהרו להאשים אוכלוסיה שלמה" (ארץ)

ח"כ ציפי חוטובלי (צילום ארכיון: פלאש 90)

הסוף לתעלומת פרשת הרצח במועדון ה'בר-נוער' בתל אביב: סגנית שרת התחבורה ח"כ ציפי חוטובלי, קורות להתנצלות בפני הציבור הדתי והחרדי.

כזכור, מאז הרצח שאירע בתחילת חודש אוגוסט 2011, התנהל מסע השמצה והסתה מכוער כנגד המגזר הדתי והחרדי, במהלכו שיתפו פעולה פוליטיקאים וגופים חילוניים שתקפו את המגזר הדתי והאשימו את הממסד הדתי כביכול כגורם לרצח. בין היתר, נערכו הפגנות במהלכן אחזו המפגינים שלטים הטוענים כי דמם של ההרוגים נמצא על ידיהם של ח"כי ש"ס אלי ישי ונסים זאב.

אמש, הקיץ הקץ על מסע ההסתה, כאשר המשטרה עצרה שלושה בני אדם, והוברר כי ככה"נ מדובר היה במסע נקמה, ללא קשר לציבור החרדי או הדתי.

היום (חמישי) קוראת סגנית השר חוטובלי לנבחרי ציבור להתנצל בפני הציבורים אליהם הפנו את האצבע המאשימה לאחר האירוע.

לדבריה: "לאחר שהחלה להתברר הסיבה למעשה הרצח המזעזע בברנוער, ישנם מספר נבחרי ציבור שמן הראוי שיתנצלו בפני הציבור הדתי והחרדי. חלקם שמכהנים כיום בממשלה, מיהרו להאשים אוכלוסיה שלמה באחריות לרצח במטרה להשיג כותרות".

במקביל, בשעות הצהריים הוארך מעצרם של שלושת החשודים בביצוע הרצח ב-11 ימים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
בבני ברק. כדי שיחשבו שמדובר בחרדים
שומר צחוק
They grew up Haredim. they left the cult, but they got their education in the Haredi community. It is al over the news.
eli
13
כל הכבוד צודקת וגדולה כולם מילאו פיהם מים מהאמת כולם בורחים.
יקי
12
לא שכחנו את השתתפותה בפרובוקצית האוטובוס בבית שמש, היתה חלק מאנשי המרמה שהאשימו ציבור שלם בגלל פסיכי אחד שאולי ירק
אלי
אז מה אסור לה לחזור בתשובה? אולי היא רוצה לתקן את מעשיה?
דוד
11
כשאומרים צריך להתנצל צריך גם להגיד מי! ביננו צריך גם להתנצל בפני הציבור החילוני!
James
10
ולמען יראו וייראו
עורך דין
9
כשכוון נגד הציבור החרדי לבדו, שתתנצל.
רון לא ליכודניק
8
והדרת הנשים במרחב הציבורי של האוטובוסים.
רון לא ליכודניק
7
בכללי אסור להסתכל אבל כל שכן לא ראוי להעלות כזאת תמונה
23
ולמה הראש שלך עסוק תמיד בדברים האלה
99
6
החרדים הרי אשמים בהכל, גם כשהם לא. מה שנקרא אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם.
ישראל
5
יתברר לכולם עד כמה אנשים יכולים להתדרדר ובמסווה של רחמים וחמלה על צעירים אומללים להרוס להם את החיים ועוד לקבל תקציבים שמנים ולגיטימציה תקשורתית לפעולות ה"חסד". ילד שלא לומד בחינוך תורני נמצא בסכנה!!!!!!!!!
דוד בן גוריון

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: