חטיפת תלמידי הישיבה: שלושת המשפחות של הנערים שנחטפו ביום חמישי האחרון, משפחות פרנקל, שאער ויפרח, נועדו הבוקר (שלישי) לפגישה ממושכת, ראשונה, בנוף איילון.
לאחר הפגישה, שהוגדרה כ"מפגש של סולידריות וחיזוק עצמי", יצאו ההורים של שלושת החטופים אל כלי התקשורת, ורחל פרנקל, אמו שלנפתלי, דיברה בשם כולם.
"נפגשנו היום לראשונה", פתחה האם, "המפגש הזה היה מאוד מאוד משמעותי עבורנו ומאוד חשוב, פגשנו אנשים מאוד חזקים ומלאים ביטחון בבורא עולם".
"אנחנו רוצים לחזק את כוחות הביטחון ומקבלי ההחלטות, את ראש הממשלה שעומד אתנו בקשר, אנחנו אסירי תודה לכל מי שמעורב בתווך המאמץ האדיר הזה", הוסיפה האם.
"בימים אלה אנו מרגישים חיבוק עצום מכל עם ישראל. זה מאוד מחזק אותנו", אמרה האם וביקשה: "להמשיך בתפילות ולהמשיך במעשים הטובים".
לסיום, בקול נרגש וחנוק מדמעות אמרה: "אנחנו פשוט רוצים לחבק את הילדים. אייל, גיל-עד עד ונפתלי אנחנו מתגעגעים אליכם, תהיו חזקים".
מוקדם יותר שוחח ראש הממשלה בנימין נתניהו עם המשפחות ואמר להם: "אנחנו עושים הכול כדי למצוא את אייל, גיל-עד ונפתלי. בשטח אנחנו מפעילים מאמץ מבצעי ומודיעיני עצום למטרה זאת".
"בשם אזרחי ישראל אני מבקש לחזק את רוחכם", הוסיף ראש הממשלה.
0 תגובות