דורשים נקמה: מאות בעימותים בי-ם

מאות צעירים המזוהים עם הימין הקיצוני חסמו את הכניסה לי-ם באזור גשר המיתרים והשמיעו קריאות למעשי נקם בערבים וקיימו עימותים עם שוטרים שהוזעקו למקום • צפו בתיעוד (חדשות)

רצח הנערים: קרוב ל-500 בני אדם, בהם צעירים המזהים עצמם עם הימין הקיצוני, חסמו בשעות הצהריים (שלישי) את הכניסה לירושלים באזור גשר המיתרים וקראו למעשי נקם בערבים בעקבות רצח שלושת תלמידי הישיבה שנחטפו לפני 19 ימים בשעה שהמתינו לטרמפ, ולפי ההערכות נרצחו סמוך למועד החטיפה.

בין היתר, קראו המפגינים "מוות לערבים", מוחמד מת" ו"אין ערבים אין פיגועים", וכן התעמתו עם שוטרים שהוזעקו בכדי לפתוח את אזור גשר המיתרים לתנועה ולהשיב את הסדר למקום.

פעילי הימין הניפו שלטים כנגד חברי כנסת ערבים וממפלגות שמאל, וסטיקרים בהם הופיעה קריאה ל"נקמה" הודבקו על רכבים שנסעו באזור ההפגנה, במקום נוצרו עומסי תנועה.

ההפגנה האלימה נערכת במקביל להמשך לוויות שלושת ההרוגים בטלמון, נוף איילון ואלעד בהן משתתפים אלפי בני אדם. בשעות אחר הצהריים הנרצחים יובאו למנוחות במודיעין ויטמנו זה לצד זה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
הרי אנחנו מתפללים שינקום את דם עבדיו השפוך שפוך חמתך אל הגויים. מלכות הרשעה תכרת. זה קיצוני ללכת בדרך התורה?
כגד
8
לא צריך להיות ימין קיצוני בשביל לרצות את זה. מספיק להיות יהודי. איננו צריכים לפחד במדינה שלנו. בשום מדינה מתוקנת זה לא צריך להיות. תראו איך השתוללו בארה"ב אחרי פיגוע התאומים. אם על כל דבר נבליג, חוצפתם תלך ותגבר.
איילה
7
צריכים לתקוף אותם בכל הכח עד שיושמדו ויתבטלו מן העולם כל שונאי ישראל אנשי הסיטרא אחרא (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ימיני
6
הימין הקיצוני? זה מה שיש לכם להגיד?? האם אין יהודי אחד בריא בנפשו שאינו רוצה ומבקש נקמה?!! לציבור נמאס! וטוב שאנשים החלו להשתולל, כדאי לממשלה הזו לדעת שדם יהודי אינו הפקר, ואם היא מפקירה אותו- לעם זה יימאס בשלב מסויים ומעשים ייעשו. אנשים יקחו את החוק לידיים ואין מה להאשים אותם.
מיכל
5
אני פשוט מעריך את בן ארי הוא איש אמת , כן , קיצוניות זה אמת ואמת זו קיצוניות. כן. והוא איש מעשי ולא רק דיבורים. המשך כך והנקם מאוייבינו.
חרדיל
4
צריך רק משיח { אמיתי, לא צלובים או רבנים מתים או באבות ומרננים} שיבצע בפועל " ברוח שפתיו ימית רשע" וישמיד לאלתר את כל הגויים וסייעניהם הדתיים בכאילו! אמן! ה' מלך עולם ועד אבדו גויים מארצו" ממש עכשיו אמן!
שארית סיהאלום
3
הוא ברברן ולא מנהיג. סחיט ולחיץ ולא מנהיג. מקעקע את ההרתעה שהייתה לישראל. בזמנו לא עשה ולא כלום רק עמוד ענן מוגבל בשבוע ובאויר שעזר קדחת. ובכלל אין לו אומץ וכל דבר קבינט קבינט. מה זה השטויות הללו. ברגע שיש פיגוע באותם דקות יש לרסק את האוייב וזריז. וכל רגע מאבדים את תמיכת העם כמו עכשיו. שאם היו עושים
יודע
2
רק עונש מוות זה מה שירתיע אותם מלעשות זאת שוב!! אתם שם, תתעוררו על עצמכם!! די לאדישות הזאת!! עונש מוות לרוצחים!!!
שרית
1
אין לכם עוד בושה לכתוב דבר כזה??!?!? ימין קיצוני מדינה של שמואלנים !!! טפי
חגי רלטה!

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: