שקד: "שוב מסתננים לישראל"

שרת המשפטים איילת שקד, עדכנה כי בחודשים האחרונים שוב הסתננו כמה עשרות לגבולות ישראל, והודיעה כי תכנס דיון דחוף לדון במאבק נגד התופעה המתחדשת שוב (חדשות, ארץ)

מסתננים בדרום ת"א (צילום: תומר נויברג- פלאש90)

המאבק נגד המסתננים לגבולות הארץ, שב לכותרות, וזאת לאחר ששרת המשפטים איילת שקד הודיעה כי תכנס בימים הקרובים דיון דחוף בנושא.

לדבריה, לאחר תקופה ארוכה שבה לא חדרו מסתננים לישראל, בחודשים אפריל ומאי 21 מסתננים עברו את הגבול ושלשום נכנסו עוד 16 מסתננים נוספים.

"האם חידוש תנועת המסתננים נובע מפעולות המנע שהאיחוד האירופי נוקט כלפי ההגירה לאירופה?", שאלה שקד בעמוד הפייסבוק שלה והשיבה: "ייתכן, אבל מה שבטוח הוא שפסילת חוק המסתננים בפעם השנייה לא תרמה לעצירת התופעה".

שר המשפטים הבהירה כי דרך הטיפול במסתננים היא לא רק באמצעות גדר, אלא גם באמצעות חקיקת חוק מסתננים כמו שפסל בג"ץ, או חוק אחר אולי מרוכך יותר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: