מדוע נעדר ישי מהטקס ב´נוף ציון´?

יו"ר ש"ס, שהיה אמור להשתתף בטקס הנחת אבן הפינה בשכונת הירושלמית, ביטל את השתתפותו ברגע האחרון. האם בגלל נתניהו?

הכנסת ספר התורה, אתמול. (פלאש 90)

פעילי הימין שארגנו אתמול טקס הנחת אבן הפינה לשלב ב' בשכונת נוף ציון במזרח ירושלים, תכננו לקיים את האירוע במעמד אלפים, בהשתתפות חברי כנסת ואישי ציבור, אך בפועל, הגיעו למקום עשרות משתתפים בלבד.

חבר הכנסת היחיד שהגיע היה הד"ר מיכאל בן ארי, שתפס את תשומת ליבם של כלי התקשורת הערבים שביקשו לשמוע את דעתו על המתיחות בירושלים.

בן ארי האשים את ראש הממשלה נתניהו בכך שאסר על שריו וחברי הכנסת של הליכוד להגיע לאירוע. "מי שמתרפס היום בפני ארצות הברית פוגע בעיר הנצח בגלל שלטון זמני ושוקע של אובמה‭."‬ מלשכת נתניהו הכחישו כי ראש הממשלה הפעיל לחץ על השרים והח"כים שלא להגיע לאירוע.

האירוע עבר בשקט, ללא הפרעות מיוחדות על ידי התושבים הערבים. "רק באמצעות הרחבת השכונות נוכל לחזק את ריבונתנו בירושלים", אמר חבר המועצה אלישע פלג.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
ולא בשמות פרובוקטיביים כמו "שכונת המריבה" ישר כוח
גיימס הטפילד
1
ביבי לא קובע בממשלה הזו
int7

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: