דלג לתוכן הראשי
לראשונה מקום המדינה

משרד הפנים יממן הסעות של מוסלמים להר הבית

משרד הפנים יממן הסעות חינם למוסלמים בכדי שיעלו לתפילה במסגד אל אקצה שבהר הבית. דרעי חגג את סעודת שבירת צום הרמאדן באולם בערערה ללא היתר בניה (בארץ)

(ארכיון: פלאש90)

לראשונה מאז קום המדינה משרד הפנים בראשות יו"ר ש"ס השר אריה דרעי יממן הסעות חינם למוסלמים בכדי שיעלו לתפילה במסגד אל אקצה שבהר הבית.

על פי הדיווח ברשת ב', אריה דרעי השתתף בסעודת שבירת צום הרמאדן בערערה ודיבר על הצורך בשלום בין יהודים לערבים: "השכנות בנינו היא גזירה משמיים. החיים המשותפים מצוות האל. יש לנו מטרה אחת משותפת והיא לקרב את השלום בין העמים, שלום שיוצא מאמונה מאל אחד, ועתיד של שותפות, מחויבים לכבד אחד את השני".

את האירוע יזם האגף לעדות במשרד הפנים, ובפעם הראשונה בתולדות ישראל יזם משרד הפנים, הסעה מאורגנת של ערבים מהנגב והגליל למסגד אל אקסה בירושלים. אוטובוסים עם מאוד ערבים מומנו על ידי משרד הפנים.

בדיווח נאמר כי בחודש הבא צפויים מאות מוסלמים נוספים לנהור באוטובוסים להר הבית, במימון מלא של המדינה. .

בתוך כך, עוד דווח ברשת ב', כי במהלך הביקור נרשמה מבוכה לשר דרעי שכאמור השתתף בארוחה לשבירת צום הרמדאן באולם אירועים בערערה, אך לאולם איןהיתר בנייה. בלשכתו של השר אמרו כי הוא לא ידע על ההיתר החסר.

34 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

22
כשעוזבים את התורה. מיד הולכים לקוראן
רשע מרושע
21
מתי אנחנו החרדים והספרדים קיבלנו הסעות חינם לכותל בחגים דרעי מושחת ונוכל
מושחת
20
שנשארו ללא סמינר.
דרעי

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: