סערה בתכנית רדיו

מורה מתנגד חיסונים השווה בין תו ירוק לטלאי צהוב; "אסור שתלמידים יפגשו אותו"

מכחיש קורונה, המלמד בבית ספר תיכון, השווה בתכנית רדיו בין התו הירוק לטלאי הצהוב באירופה ועורר ביקורת. שר המודיעין ביקש להתערב וקבע: "אסור לו להיות מורה" (בארץ)

(צילום: Shutterstock)

מחנך ומורה לאנגלית בבית ספר תיכון שהתראיין היום (חמישי) בתכנית 'בחצי היום' בכאן רשת ב' השווה את התו הירוק לטלאי צהוב ועורר ביקורת. בתחילת הראיון טען כי הקורונה אינה מגיפה ובהמשך קבל על החלטת משרד החינוך כי מורים שלא חוסנו ולא יבדקו לא יוכלו להיכנס למוסד חינוך".

"רוצים שיהיה לנו טלאי ירוק, קונוטציה לטלאי הצהוב באירופה", אמר לרן בנימיני. כשנשאל אם הוא באמת משוכנע שהדברים דומים, סרב לחזור בו. "אם מכריחים לעשות משהו בכוח", לטענתו, "זו אותו דבר". המגיש: "אף אחד לא הכריח אותך להיות מורה".

מיד אחריו עלה לראיון שר המודיעין אליעזר שטרן והגיב בחריפות. שטרן טען כי הדובר אינו יכול להיות מורה בישראל. "לצערי הרב קיימת בישראל זכות לא להתחסן גם כשברור לנו שהם תופסים מיטות ואקמו, אך לכל דבר יש גבול", אמר לכאן רשת ב. "מורה שמשווה בין תו ירוק לטלאי צהוב - זה חצייה של כל הגבולות האדומים אסור לו להיות מורה בישראל.

שטרן, שביקש להתחבר לשידור מרגע לרגע, הוסיף: "אני מקווה שגם ארגוני המורים מבינים את זה. אסור שתלמידים בישראל יפגשו מורה שמשווה בין התו הירוק לטלאי הצהוב".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

63
אל תנסו להוציא אותו רע, ״אסור לו להיות מורה״ בגלל שאתם לא רוצים שידעו את האמת ! חצופים !
ללא שם
62
צודקקקק במיליון אחוז מה קרה האמת כואבת
ללא שם
61
למה אסור לו להיות מורה? כי הוא צודק
ללא שם
60
נכון אסור לו להיות מורה בישראל כי מורה בישראל צריך להיות יותר כמו רועה צאן.. לקחת את הכבשים למראה ואחר כך לשחיטה.. זה מורה טוב.. אם הוא מלמד אותם לחשוב בהגיון ולשמור על הזכויות היסודיות שלהם הוא מורה גרועה מאוד! צריך לפטר אותו ולא לתת לו אבטלה פשוט יצור נאלח איך הוא מעז להגיד לכולם את האמת בפרצוף פש
דורית
59
הוא אידיוט לא ראוי גם לפלות קרציות מהזנב של הכלב שלי
אני
יש לך כלב? אתה לא חרדי עוף מפה
ע
58
הוא צודק לגמרי!! ובגלל שהיה לו אומץ לומר את זה בקול עכשיו יאבד את המעמד שלו.
ללא שם
57
לכל אלו שאומרים שהמורה צודק, תתביישו, גועל נפש, איך בכלל אתם מסוגלים להשוות בין שני הדברים, בושה לכם ולהורים שגידלו אתכם,
מוטי
56
המורה צודק. אפשר לסתום פיות ולא להשמיע דעות מנוגדות .כנראה חזה קוראים דמוקרטיה
ללא שם
צריך לשלוח מכל אלו שלא מתחברים את הזכות להיות מחובר לאקמו ולתת אפשרות חיבור במיקרה הצורך למחוסן !!!!!!
מלכה
55
צודק ב 100%. שיתכבד השר וילמד את ההיסטוריה של העם היהודי
מה ההיתממות
54
יופי מתנגדי חיסונים, עכשיו אתם גיבורים. אבל לפני כמה זמן שהייתה כתבה על אימא צעירה ולא מחוסנת שנפטרה, לא ראיתי תגובה אחת של מתנגד חיסונים. תהיו גיבורי מקלדת, ובאסון הבא שיקרה בגללכם אתם תשתקו.
מישהי
בבתי חולים מודלים את החולים רושמים קורונה אני התנדבתי שבע שנים באיכלוב ושיבא
מוחמד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: