"רוצים 'לדפוק' אותנו"

חונים בבית שמש? תזהרו מהמדרכות האפורות

תושבי בית שמש החלו לקבל דו"חות על חניה בסמוך למדרכות אפורות כשאין כל סימון או שלט האוסר על חניה. בעיריית בית שמש מבהירים: לא מדובר בטעות, ומציעים לכם לערער (רכב)

אילוסטרציה - דוח חניה (צילום: פלאש 90)

זעם בבית שמש: אם עד היום התרגלו תושבי העיר לקבל דו"חות מוצדקים במקרים של חניה באדום לבן, או במקרים של חניה בכחול לבן ללא תשלום, הרי שבימים האחרונים החלו תושבים לקבל דו"חות גם על חניה במדרכות אפורות, כשאין כל תמרור האוסר על חניה באזור. כך לפי עדויות מספר תושבים.

מבדיקת 'כיכר', עולה כי רכבים שחנו בסמוך למדרכה אפורה, שם אין כל תמרור האוסר זאת - קיבלו דו"ח על חנייה בלתי חוקית. לטענת מקבלי הדו"חות הם אף החנו את הרכב בין שיירה של רכבים שחנו במקום, ולאחר שווידאו כי מותר מותר לחנות במקום, למרות זאת כשחזרו לרכב נדהמו לראות דו"ח עם חובת תשלום על סך 250 שקלים מוצמד לרכבם.

חנה באפור וקיבל דו"ח (באדיבות המצלם)

אחד ממקבלי הדו"ח אמר בכאב לכתב 'כיכר': "אם המקום אסור בחניה מדוע אינכם צובעים את המדרכה באדום לבן? מדוע אין כל שלט האוסר על חניה במקום? האם יתכן שעיריית בית שמש בכוונה משאירה את הסימון האפור כדי לגבות מהאזרחים קנסות ללא כל הצדקה?!".

"אני במצוקה כלכלית עכשיו, יוקר המחייה גם ככה מטריד, ופתאום קיבלתי את הדו"ח על לא עוול בכפי, זה מתסכל, כאילו רוצים 'לדפוק' אותך, לא הייתה שום דרך לדעת כי המקום אסור בחנייה, פשוט שערורייה".

מעיריית בית שמש נמסר בתגובה: "מדובר בחנייה בנתיב נסיעה המסכן את הנוסעים במקום. בתקופה מוגדרת ניתנו אזהרות לחונים במקום ולאחר תקופת האזהרה החלו לתת דוחות. זכות הערעור על הדוח שמורה וקיימת לפונה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

24
בית שמש עיר מכוערת.לצערי אני עדיין גר בה
בית שימוש
23
נו מה אתם רוצים חנה באמצע נתיב איך לא יקבל דוח אולי תצבעו גם את כל כביש אחד באדום לבן כדי למנוע בילבול?
ללא שם
טיפש שכמוך. בכביש 1 אין מדרכה ואסור להחנות רכב בשוליים עפ"י חוק. פה יש מדרכה וזה בתוך העיר.
הצדיק ממדינת סדום
22
עיריית בית שמש ידועה לשימצה בנושא הדוחו"ת ברמה של נוכלות. קיבלתי דו"ח משטרה על סך 500 שח' 9 דק' אחרי פקח עירייה הגיע ונתן את אותו הדו"ח. כל נסיון להסביר שכבר קיבלתי דו"ח לא עזר. פשוט חסרי לב.
ללא שם
על מה קבלת דו"ח?
הצדיק ממדינת סדום
21
רק מיידע את בעל הרכב הנ"ל, לפי החוק, גם אם אין תמרור, (צבע אדום לבן או כחול לבן מוגדר בחוק כתמרור), אם חנית באופן שחוסם אפילו באופן חלקי את הכביש, זו עבירת חניה שתגרור קנס, סתם שתדעו ואל תתלוננו סתם
חשוב לדעת
זאת הבעיה, שאין אפילו אדום לבן על אבני השפה
הצדיק ממדינת סדום
אתה מדבר סתם דברים. כל עוד אין תמרור וצבע זה אומר שמותר להחנות.
הצדיק ממדינת סדום
20
ומה עם המשאיות שחונות בלוי אשכול ובהרצוג? וברש"י? זה חברים של הברנז׳ה? הרי בהרצוג חונים עם מטען חורג!וזה בסדר?
מצ׳יקו
צודק לחלוטין
משה
19
אני עברתי דירה לאזור בית שמש המקום פשוט הזוי ברצון שלו לעשות כסף על התושבים מהעיריה כולם שם פשוט מפלצות . אני מפעילה פנגו גם איפה שלא צריך רק כדי לא ליפול בפח שלהם . הם מנוולים!!!
עירית בית שמש
רציתם עליזה ברוך? תאכלו את כל הברוך!!!
הצדיק ממדינת סדום
18
פשוט התרגלו התושבים בבית שמש לכמה שנים של ראש עיר שלא עשה כלום ופתאום כשמגיעה ראשת עיר שעושה סדר מתחילים לצעוק אז מי שרוצה עיר עם קומבינות מוזמן לעבור לביתר בני ברק קרית ספר אלעד
שימען
ממש עושה.. ועוד איזה עושה ... ראשת עיר עלאק
קיגעל
זה לא נכון. בבית שמש היד קלה על הדו"ח, בפער ניכר מירושלים ותל אביב.
מאיה
17
גנבים.זו המילה.אין תמרור.אין צבע במדרכה.יש דו"ח.לא ערעור.תביעה על גניבה ושוד לאור היום.קנס של אלפי שח.לעירייה עבור כל דו"ח שיצא.גנבים
בית שימוש
16
מאוד קל לחלק דוחות לאזרחים, התירוצים שונים וגם מ ו צ ד ק י ם! זה חלק מתקציב העיריה....בבית שמש העיריה מחפשת כסף קל....ברור שלא מדובר אלא בעקיצה במסווה צ.." חוק" .גם בסדום היה " חוק" אבל זה עדיין נשאר בגדר " חוקי סדום ועמורה"....כמה פעמים קבלתי בבית שמש כאלו קנסות ...
היד קלה על ההדק
15
במקום לחלק דוחות שיתקנו את אבני החיפוי המתפרקות שם לאורך כל הירידה מרמב"ש א' לרמב"ש ב,
תושב נזעם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: