שינויים בבטאון הליטאי: האם ישראל וורצל פורש מיתד נאמן?

השינויים במערכת העיתון יתד נאמן: גורמים שונים טוענים, כי ישראל וורצל, שכתב במשך שנים תחת שם העט פ. חובב, צפוי לפרוש בימים הקרובים ממערכת העיתון. מנגד, גורמים ב'יתד נאמן' אומרים ל'כיכר השבת', כי וורצל אמנם צפוי לעזוב את עבודתו כעורך בעיתון, אולם מאמריו ימשיכו להתפרסם בבטאון הליטאי (ברנז'ה, מדיה)

יתד נאמן (צילום: פלאש 90)

האם הסאטיריקן המיתולוגי 'פ. חובב' עוזב את יתד נאמן? בימים האחרונים חלים שינויים שונים במערכת העיתון הליטאי הוותיק 'יתד נאמן' והיום מתברר כי ישראל וורצל, מעורכיו הוותיקים של העיתון הליטאי, ומי שכתב במשך שנים טור סאטירי נוקב וחריף מידי שבוע תחת הכותרת 'אדרבה' בשם העט פ. חובב - צפוי לעזוב את עבודתו כעורך בעיתון.

יצויין, כי בחודשים האחרונים ביקש וורצל (קרוב משפחתו של נתי גרוסמן העורך המיתולוגי שפוטר, וכיום מראשי עיתון 'הפלס') לעזוב מסיבות שונות את המערכת. בשבוע האחרון טורו של וורצל לא התפרסם בעיתון.

כזכור, בימים האחרונים חשף 'כיכר השבת', כי ביומון הליטאי מתחוללת סדרה של שינויים דרמטיים, כאשר בין היתר, הרב אברהם רוזנטל (לשעבר עורך עיתון משפחה) והסופרת חוה רוזנברג הצטרפו לצוות העיתון.

לטענת גורמים שונים, רוזנטל 'גוייס' ל'יתד נאמן', בשביל למלאות את מקומו של וורצל שפרישתו מהעיתון הייתה צפויה.

יצויין, כי בניגוד לכך מבהירים גורמים שונים במערכת הביטאון הליטאי, כי וורצל אמנם יעזוב בקרוב את תפקידי העריכה העיתון, אולם ימשיך לפרסם את הטור הקבוע 'אדרבה'.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
גיסים
יודע הכל
7
כל הכבוד
יצחק רוט
6
הרבה זמן כבר מחכים אנו לפרישתו, האחון שבכנופיית המחבלים ששרצה בעיתון הקודם ביד רמה. נקווה שיינקו את האיזור כולו.
אחד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיתונות ומדיה: