סערת ה"מרן" מגיעה גם למגזינים

קוראי מגזין התמונות 'הציבור החרדי' נדהמו לגלות "מרן" חדש - הראשל"צ הרב שלמה משה עמאר הופיע במגזין כשלפני שמו מופיע התואר הנכסף • מי לא הופיע במגזין? (ברנז'ה)

הראשל"צ הגר"י יוסף והראשל"צ הגר"ש עמאר (צילומים: פלאש 90)

המלחמה על ה'מרן' הבא: בזמן שהציבור הספרדי התכנס בתוך עצמו עם הכתרתו של הגאון חכם שלום הכהן, ראש ישיבת 'פורת יוסף' לנשיא מועצת חכמי התורה תוך כדי הוספת התואר 'מרן' נראה כי במגזיני התמונות לקחו מצעד קדימה.

בשנים האחרונות הולכת וגדלה תופעת 'מגזין התמונות', עיתון שמסקר את חצרות הרבנים והאדמו"רים שכולו מלא בתמונות מאירועי השבוע.

לא מעט פעמים נצרכים אנשי 'החצר' לשלם סכום כסף לא קטן (בלשון המעטה) בכדי שהתמונות ייכנסו עם תואר מכובד.

השבוע, קוראי מגזין 'הציבור החרדי' נדהמו לגלות 'מרן חדש', הראשל"צ הגאון רבי שלמה משה עמאר זכה לתואר "מרן הראשון לציון" ולסיקור רחב ומקיף מכל אירועי השבוע.

ומי לא זכה לסיקור? הקוראים הנאמנים שעיינו במגזין חפשו אך לשווא את תמונותיהם של נשיא מועצת חכמי התורה הגאון רבי שלום כהן והראשל"צ הגאון רבי יצחק יוסף.

בשיחה עם עורך המגזין חונא דייטש הוא טוען כי הוא נוהג לכבד את הרבנים - ספרדים ואשכנזים, לטענתו הוא לא קיבל תמונות מ'הקבלת פני רבו' של הגר"י יוסף והגר"ש כהן.

חונא דייטש רמז בשיחה כי אנשיו של הגר"ש עמאר בקשו את התואר "מרן", לדבריו - כששולחים תמונות למערכת יש תנאים ובקשות של השולחים והוא מכבד אותם.

יצויין כי מנגד במגזין 'העולם החרדי' המצורף ל'בקהילה', כל הרבנים הספרדים, הגר"ש כהן, הגר"י יוסף והגר"ש עמאר זכו לסיקור מאירועי החג.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

27
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי מיזרחי
26
אין ספק שדברים אלו יצאו מאדם חכם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי
25
בהוראת דרעי.
בת שבע
זה לא בהרואת דרעי אלא בהוראת כבודו של מרן שהרב עמאר ניסה לרמוס בכל כוחו
דודקה יוסף
24
אני מוציא בשכונה עלון שבועי במאה עותקים. תמורת כמה שקלים אני מוכן להצמיד לאיש שלך את התואר מרן וכל מה שתדרוש.
מסיר המסכות
אני רואה שבכל כתבה יש לך מה לכתוב כנגד מרן הרב עמאר שמרן זצ"ל כינה אותו בקולו ויש תיעוד "אור עיננו אור העולם". מה יש לך נגד הרב שלנו ? תגיד נטפל בך, אתה פשוט מסכן. שבת שלום.
שבת שלום
כמה אנשים שמסריחים כל חלקה טובה ביהדות הספרדית וזה אלקסלסי וחבורתו שרוצים לדאוג לעצמם לאיזה עבודה אז הם משלמים כסף בשביל שיכתירו את הרב עמאר ולאף אחד באמת אין את היכולת לדבר על הרב עמאר אבל מועצת החכמים החליטה שיש לנו מרן אחד וזה הרב שלום כהן נקודה.
ישראל א.
מרן זה דבר שמגיע משטח או מגדולי הדור ולא מיחצנות גסה ומיועצי תקשורת ולבנתים היחיד שתומך בהרב עמטר זה אלי ישי כילא הצליח לקבל את הכרעת מרן אז הלך לחפש מרן חדש
דודקה יוסף
תאשר תשלח לי מייל
שלומי
אם כל כך חשוב לך דיברי מרן אז תידאג לכבודו שהמרן שלך רמס ברגל גסה ואם תירצה לעזור למסכנים כדאי שתיתפלל על הרב עמאר שינצל מדיני שמים על רמיסת כבוד מרן ועל חילול שם שמים
דודקה יוסף
אדם משתאומם - ריק -כלי ריק -> חופשי שפל וריק !
"אתה פשוט מסכן"
23
ויש עוד אחד שנלחם כל ימיו להנהיג את פסקיו של הבית יוסף על כל שבטי ישראל והוא "מרן" (חזון עובדיה) הרב עובדיה יוסף זצק"ל. בלבד!!....!
אליהו
22
את מרן לא בוחרים אלא הוא נעשה ממילא ע"י שגדולי הדור משכימים לפיתחו ומתיעצים איתו ומוצאים תשובה בכל נושא וכן היה מורנו ורבנו זצוק"ל (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נביא
וכך זה גם אם הרב יצחחק ואם חכם שלום
דודקה יוסף
21
ר' יוסי אומר: טוב עשרה טפחים ועומד, ממאה אמה ונופל. מה חשב נחש הרשע אותה שעה? אלך ואהרוג את אדם ואשא את אשתו ואהיה מלך על כל העולם כולו, ואלך בקומה זקופה, ואוכל כל מעדני עולם. אמר לו הקדוש ברוך הוא: אתה אמרת אהרוג את אדם ואשא את חוה, לפיכך איבה אשית. אתה אמרת אהיה מלך על כל העולם, לפיכך ארור אתה מ
מדהים
20
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי גלבוע
שבש"ס יטיסו את אריה דרעי על טיל. בוחר ש"ס מאוכזב מאד.
דניאל
סתם מענין אותי איש יקר את מי בדיוק ימנו במקום אריה את אלי ישי שבימיו שס התדרדרה ועכשיו מנסים לשקמה
דודקה יוסף
19
די עם השנאה והרכילות שלכם. אנחנו הספרדים מכבדים את כל הרבנים באשר הם. רב הופך להיות מנהיג מכוח תורתו ואישיותו. שום תואר לא יהפוך אותו למנהיג.
יוסף
18
אין אנו מדברים נגד גדולי ישראל גם אם אנחנו מתנגדים אליהם פשוט אנחנו מנוטים את עצמינו אל מי שאנחנו מתחברים חזהו. וחןץ מז׳ה תסתכלו בכל העיתונים החרדים אין שום ראוייש ישיבע' מתחיל שלא נקרא מכן אז שלא יעשו סיפור מכלום ולא לחפש דברים כדי לשכש בין רבנים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אוהב צדק

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיתונות ומדיה: