השיר שהכעיס

"מוג לב": יאיר לפיד חסם את העיתונאי החרדי

יו"ר 'יש עתיד' ח"כ יאיר לפיד חסם, בעמוד הטוויטר שלו, את העיתונאי החרדי אריה ארליך בשל ביקורת שכתב נגדו. ארליך הגיב: "הפוליטיקאי הכי מוג לב והכי מבועת במערכת הפוליטית" (ברנז'ה)

יאיר לפיד ואריה ארליך (צילום: פלאש 90 וטוויטר)

יו"ר 'יש עתיד' סופג לא מעט ביקורת על החסימות של מבקריו בעמוד הטוויטר האישי שלו. הלילה (שני) בחר לפיד לחסום את עיתונאי 'משפחה' אריה ארליך, בשל ביקורת שכתב נגדו.

ארליך הגיב לחסימה ותקף את לפיד: "כמו אחרון הפחדנים: הפוליטיקאי הכי מוג לב והכי מבועת במערכת הפוליטית, חסם אותי באמצע הלילה כי העזתי למתוח עליו ביקורת. והפחדן הזה חולם להיות ראש ממשלה. לפיד, אתה אולי מסוגל לחסום אזרחים, אבל לא תצליח להשתיק אותם".

אם שאלתם מה הרתיח כל כך את יאיר לפיד? התשובה בשיר שחיבר ארליך וצייץ בטוויטר: "בַּפִיד שֶל לַפִּיד אֵין בִּיקוֹרֶת לֹא חִצִים שוּם סֶקֶר מַפְחִיד // בַּפִיד שֶל לַפִּיד רַק לֶהָקוֹת שֶל מְעוֹדֶדוֹת וְבּוּטִים מְפַרְגֶנִים וּשְלוֹשֶת הַקוֹפִים // כִּי בַּפִיד שֶל לַפִּיד הַכֹּל חַסוּמִים פִּיוֹת סְתוּמִים וּמְבַקְרִים מוּשְתָּקִים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

25
אתה לא פחדן...רבנים מחליטים בשבילך...אתה רק מדקלם.אתה חלק מעדר.
בל בלה בלה
הוא לא לוקח החלטות על החיים שלך....
אבל הוא רק
24
קטעים איתו !!!
בן תיירה
23
מנהל האתר כאן הוא הוא הפחדן הגדול ביותר... הוא הגבר אשר מוכן לשמוע רק דעה אחת כל הזמן... ולכן הוא ממשיך כל הזמן לחסום כל הזמן תגובות כאן!!!
אריה
22
לא מסוגל לקבל ביקורת חחח
דודו
21
לפיד שלום רק בעולם הבה רואש מימשלה אתה לא מתים לך הביתה אתה סתם מוגלב
אלי
לכתוב ולהגיב כי העברית שלך גרועעעעעה.
ירושלמית א'
20
ככה זה כשבורות גורמת לבערות ושריפות במדינה בלי עפיפונים רק מדינאת חינם יוקדת ליהדות. טללחחחיחי
סתם תם.
19
ומי שלא נראה לו לא קיים אצלו זו שיטה לא על כולם מקובלת הרי הטוויטר שלו יותר נצפה משל ארליך אז למה שארליך ישים תזבל שלו בפח של לפיד
לפיד לא פחדן
18
לא עומד בלחצים .לפיד מעולם לא עמדת בפני החלטה ממשית.ועל מה אתה חוסם.....
דינה
17
מיהיר לפיד.... חוסם לך תגובות כל הזמן על ימין ועל שמאל...
שימען
אתה כותב שעה, משקיע בפיסוק, בודק שאין שגיאות והכל מובן, לוחץ על שליחה, ופתאום אומרים לך, שגיאה וכולי. אי אפשר להודיע קודם??????? באמת נמאס.
אנונימי
16
תרחמו עליו זה לא נעים לגלות פתאום אחרי 50 שנה שהוא פשוט הטמבל של השכונה
yosi

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיתונות ומדיה: