באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה שעלולה להטעות ולהראות מסובכת במבט ראשון, אך היא קלה ופשוטה להכנה ועם זאת, אלגנטית מאד: סיגרים קריספיים הממולאים בתערובת מתובלת של חזה עוף ושקדים פרוסים ומעל מזולף רוטב טריאקי שמשלים את הכל (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 300 גרם חזה עוף, קצוץ דק
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • חופן שקדים פרוסים
  • מלח ופלפל
  • מעט פפריקה מתוקה
  • עלי סיגר מופשרים
  • קערית עם 1 כף קמח ו-1/2 כף מים מעורבים
  • שמן - לטיגון
  • רוטב טריאקי - להגשה

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את חזה העוף עם הבצל, השקדים, המלח, הפלפל והפפריקה ומערבבים יחד.

2. מניחים מעט מהמלית בצורה מאוזנת, בקצה הבצק, מקפלים פנימה ומגלגלים. מדביקים בתערובת הקמח והמים.

3. מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים 2-3 דקות מכל צד. מגישים עם רוטב טריאקי מעל.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
מנה מאלפת!! תודה!
בטי
3
בדוק זמן הכנה 70 דקות?
....
70 דקות ו 12 שניות ו5.66728282 רגעים
..
2
יצא ממש טעים תודה לך
רות
1
לכמה סיגרים זה מתאים. ההוראות לא מספיק מדוייקות
וימי

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: