מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מבשלת פסטת צדפים ססגונית עם שלל ירקות, שתופסת לתוכה את רטבי המנה ומניבה עונג אמיתי בכל ביס (מבשלות בפרשה, כיכר TV)

זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 חבילת פסטה, מבושלת במידת אל דנטה
  • 1 קישוא, חתוך לקוביות
  • 1 חציל, חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 2 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • צרור עלי בזיליקום, קצוצים דק
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומתחילים לטגן את החציל עד שהופך לזהוב. מוסיפים את הקישוא ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 2 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות ומקפיצים. מתבלים היטב ומערבבים הכל יחד. מוסיפים את הפסטה שבושלה והבזיליקום ומקפיצים יחד כמה דקות. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (69%)

לא (31%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
וואו, נראה מעולה!! אין כמו מנת פסטה טובה, בהחלט מאמצת :-) תודה רבה!
אני
4
תאמת ניראה לא משהו
שיר
3
לא להיט בכלל, ולא נראה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! שימ לב לתת מתכונים טעימים ושנראים טוב!! בהצלחה!
מבינה בבישול
2
לומדת ממך הרבה , חוץ מהמתכון . תודה !
חני
1
היא שפית מעולה זה שיש פה כמה בנות שמנסות להוריד אותה כל הזמן ולהגיד שזה לא להיט ושזה לא נראה טוב תרגיעו גם עם אתם לא מתחברות אתם לא חיבות לכתוב זאת בפהרסיה יכול מאד ליהות שהיא קוראת את ההודעות והיא נפגעת נ.ב הפסטה נראת מעולה כבר נסיתי תמתכון הזה
יחיאל פרידמן

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: