מתכון לסלמון ופלפלים בצבעים

דג הסלמון המגיע הישר מהים הצפוני מביא עמו טעם מעודן, השילוב הצבעוני בין הפלפלים לצבעו הוורדרד של הסלמון, יוצרים מנה ראשונה מנצחת לשולחן השבת (שבת הגדול תשע"ה)

אופן ההכנה:

על גבי אש חיה קולים את כל הפלפלים היטב ומעברים למסננת.

מקררים היטב

קולפים את הפלפלים

קוצצים את הפלפלים לתוך קערה

וכותשים לתוך הקערה את הדום מערבבים היטב יחד

מוסיפים שמן זית ומלח.

מחממים תנור ל180 מעלות.

בתבנית מניחים חצי מכמות הפלפלים ומעליהם את הסלמון

ואת חצי מכמות הפלפלים שנותרו מניחים מעל וסוחטים מעל את הלימון

אופים כ - 20 דק׳ בלבד

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

הטעם של החופש!

||
1
ש

חובה במטבח

ציקי גל|מקודם
ש

אהוב ומוכר

ציקי גל|מקודם
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

המתכון לאושר

||
1

נגמרו התירוצים

||
1

בינה פוגשת תאבון!

||
1
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

בקלות ובכיף

||
3
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

פרי הקיץ

||
3

בריא וטעים

||
1

אופים עם הילדים

||
4

לכבוד ט"ו בשבט

||
1

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2

שוחרי בריאות

||
1

לאפות בכיף!

||
1