יש לי גלידה הכי טובה: גלידת פירות יער מרעננת

חם. חם. הילדים חוזרים מהקייטנה חולצים נעליים ומשליכים אותן, זעירות ומלאות חול, לכל עבר, מבקשים מים, משתרעים על הרצפה, מנסים בכל דרך להתקרר.יש המעוניינים רק בגלידות, במקפאים ובפירות צוננים * אפשר להבין אותם. הלא כן? (מדור אוכל mame)

מרכיבים(8 מנות):
  • 5 ביצים בגודל M
  • 1 מכל קצפת ריץ' גדול
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 ליטר פירות יער טחונים
  • 3 סוכר וניל

אופן ההכנה:

אפשר להמיר כל קצפת בחומרי הגלידה בשמנת מתוקה לקבלת גלידה חלבית.

הקציפי במיקסר חמש ביצים שלמות, ותוך כדי כך הוסיפי את הסוכר במשך 10 דקות עד לקבלת קצף יציב, אך לא נוקשה מידי.

הוציאי ושימי קערה.

הקציפי בנפרד את הקצפת הריץ. אחדי את התערובות. הוסיפי את הפירות הטחונים בעזרת מרית. הקפיאי למשך לילה אחד לפחות.

מרענן בכל אחד משלבי היום!

טיפ – לקבלת מרקם אוורירי יותר של גלידה מומלץ לטחון אותה פעם נוספת לאחר הקפאה ראשונה.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

הטעם של החופש!

||
2
ש

חובה במטבח

ציקי גל|מקודם
ש

אהוב ומוכר

ציקי גל|מקודם
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

המתכון לאושר

||
1

נגמרו התירוצים

||
1

בינה פוגשת תאבון!

||
1
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

בקלות ובכיף

||
3
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

פרי הקיץ

||
3

בריא וטעים

||
1

אופים עם הילדים

||
4

לכבוד ט"ו בשבט

||
1

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2

שוחרי בריאות

||
1

לאפות בכיף!

||
1