מתכון לעוגיות תחרה עם בוטנים

עוגיות בוטנים שדומות לממתק, עדינות ונמסות בפה, ונראות כאילו עיטרו אותן בתחרה יפה, לבנה ומקסימה (מדור אוכל, מאמע)

מרכיבים(15 מנות):
  • 30 גרם חמאה מומסת (אפשר להחליף במרגרינה בטעם חמאה)
  • 75 גרם סוכר חום בהיר (גולדן או דמררה)
  • 1 כפית קנמון
  • קורט מלח
  • 2 כפות מים
  • 25 גרם קמח לבן
  • 30 גרם בוטנים מרוסקים (אפשר להחליף בכל סוג אגוז)

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-175 מעלות ומרפדים שתי תבניות אפייה בניר פרגמנט לאפייה.

בקערה מערבבים את החמאה המומסת והסוכר עד שהבלילה חלקה. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב. בעזרת כפית מניחים את העוגיות על התבנית, ומשאירים רווח בין עוגיה לעוגיה.

אופים בין 7-10 דקות. ​

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש

ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם
ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2