סקר רחוב: מה יותר מתוק מדף גמרא?

"מה יותר מתוק מדף גמרא?", נשאלו עוברי אורח במדרחוב. והתשובות? היו מאוד משעשעות: החל מ"דף גמרא עם סוכר" וכלה ב"קוקאין נראה לי יותר סבבה" • צפו (אנשים)

"מה יותר מתוק מדף גמרא?", כך נשאלו עוברי אורח בסקר רחוב שנעשה במדרחוב בירושלים. התשובות היו משעשעות: "דף גמרא עם סוכר", "שני דפים", "קוקאין נראה לי יותר סבבה" ועוד.

המשאל נערך לכבוד היום הפתוח שעורכת ישיבת "פתחי עולם" לחוזרים בתשובה, כדי לפתוח חלון הזדמנויות בפני חילונים וחוזרים בתשובה טריים. היום הפתוח יערך ביום שלישי א' ניסן - 1 באפריל, 15:30 אחה"צ, ברחוב המלך ג'ורג 59 מול בית הכנסת הגדול, ירושלים.

מי שעומד מאחורי הסרטון הויראלי הזה הוא צוות ניו-מדיה בחברת WeBetter החרדית, העוסקת בקידום עסקים, ארגונים ועמותות ברשת.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
מדליק!
223
18
פסיכי מי שלא בדק וטעם.
האמת
17
כל החילונים היו לרגע נבוכים, הם ממש לא בעטו רק איבדו את העשתונות אל מול השאלה. זה סימן שבכל יהודי יש ניצוץ. צריך רק להדליק אותו. חזק! אהבתי!
יהודיה
16
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אוריאל
15
הזוהר יקח אתכם קרוב לבורא עולם בתנאי שלא תכעסו על מה שאתם לא מבינים, כי זה יובן במשך הזמן בלבד, אבל מה שכן מבינים, זה מתוק מדבש ומגמרא!
א. לוי
14
חמוד כל הקטע של ה M16 והשוקולד... בעצם.. הכל מדהים!!!
זאביק
13
אולי לנגן ?
בני התותח
12
ולא המדרש הוא העקר, אלא המעשה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אוריאל
11
תשובה חזקה יישר כח ליהודי שהציל את המצב!!!
יהודי
10
2 דפים אם הסברה של הרמב''ם עלים
טוטוק מינשגד

אולי גם יעניין אותך:

עוד באנשים: