צפו בסרטון

מח"ש בודקת: שוטר ירה במחבל אחרי שנוטרל?

המחלקה לחקירות שוטרים פתחה בבדיקת התנהלותו של השוטר המתנדב שתועד יורה במחבל בשאר מסאלחה בזירת הפיגוע למרות שהיה לכאורה מנוטרל על הרצפה • צפו בסרטון (חדשות)

מתקפת הטרור ביפו: המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) פתחה בבדיקת התנהלותו של השוטר המתנדב שתועד יורה במחבל בשאר מסאלחה בזירת הפיגוע למרות שהיה לכאורה מנוטרל על הרצפה.

במח"ש אומרים כי הנושא נבדק אך בשלב זה לא מתקיימת חקירה.

בסרטון נראה שוטר מכוון את נשקו למחבל המוטל על הרצפה, כשמסביב אזרחים מעודדים אותו לירות בו. בשלב זה המצלמה מתמקדת במחבל ואז נשמעת ירייה כשמישהו נשמע מעיר: "שוכב מנוטרל, מה אתה יורה סתם".

בפיגוע, שהחל באזור הנמל והמשיך בכיכר השעון ועל הטיילת, נרצח תייר אמריקני, טיילור אלן פורס בן 29 מארה"ב, ונפצעו 11 בני אדם.

אבו מאזן, נועד אתמול עם סגן נשיא ארה"ב ג'ו ביידן והביע בפניו תנחומים על מות האזרח האמריקני, תוך שהוא מדגיש באוזניו כי ישראל הרגה כ-200 פלסטינים בחמשת חודיש ההסלמה האחרונים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (69%)

לא (31%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

17
שום חקירות. צדיק השוטר הזה.
די כבר
16
מה רציתם שישאל את המחבל אם הוא מנוטרל מספיק הפסיקו לרפות יבי השוטרים כך צריך לעשות נגד חיות האדם האלה
איציק
15
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אילנה
14
כולה מחבל שמת, מה אתם רוצים לממן לו לימודים בכלא..? או לשחרר אותו בעיסקה הבאה? ערבי טוב זה ערבי מת
אילה
13
או משחק אותה....
צ
12
גם אם הוא מנוטרל, צריך להרוג מחבלים!!! יימח שמם, אסור להשאיר אותם בחיים!!! עם הנצח לא מפחד מעם הרצח! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אמת
11
מה זה מנוטרל? האם האנשים הפגועים בשטח, יכולים לבדוק שהמחבל באמת מנוטרל או שיכול לקפוץ שוב ולתקוף?! אולי יש לו עוד סכין בנעל?! מדוע להעמיד לדין מי שמציל יהודים ופגע במחבל, הקם להורגך השקם להורגו, ולא לנטרלו ולא לשקמו ולא לרפאו. להתעורר, אתם רוצים להיות צדיקים יותר מהאפיפיור ?!
א. לוי
גם אני חושבת בדיוק כך אז כמו בגאולה שירו על המחבל והוא קם כמה פעמיים עד שניטרלו אותו בסוף.... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אסתי
אם יתברר ששיקול הדעת היה מוצדק אז הכל בסדר, חייבים לדעת שעושים הצלת חיים ולא לינץ'. [רק תחשוב שהיה טעות בזיהוי, אם זה הצלת חיים, אז הוא נקי. אבל סתם התלהמות, זה רצח!!!] מצד שני, גם אם יתברר שהרגו חלאת אדם בדם קר, ולא מתוך הצלת חיים, לא הייתי מחמיר בעונש....
גדי אייזנקוט
הכלב הזה לא שווה את מחיר הכדורים!!!
לאחר העיון
10
במקום לשפוט את המנהיגים שלא עושים כלום לביטחון המדינה שופטים את המבצעים האמיתיים שמפסיקים את הטרור על פי דרכם הטובה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יחזקאל
9
אחרי שנטרל
מימי
8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מרדכי

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשטרה :