היה פסול לנהיגה

באמצע כביש סואן: השוטרים תפסו רוכב אופנוע | תיעוד

תיעוד מהכביש הסואן: שוטרי התנועה הבחינו בנהג אופנוע שעורר את חשדם וסימנו לו לעצור, לאחר שעצר התברר, כי הוא פסול לנהיגה ברכב ואין לו רישיון לנסיעה על אופנוע | צפו בתיעוד (משטרה)

באמצע הכביש הסואן: שוטרי משטרת התנועה הבחינו ברוכב אופנוע שהעלה את חשדם, לאחר שעצר בצד הכביש, התברר כי אין לו רישיון מתאים.

במהלך פעילות אכיפה נגד עבירות בריונות ומסכנות חיים, נעצר אופנוע לבדיקה, הנהג בן 42 תושב אשדוד נמצא פסול לנהיגה ע"י בית המשפט ובלתי מורשה לסוג הרכב.

הנהג עוכב נחקר ונשלח למעצר בית ובכוונת התביעה המשטרתית להגיש נגדו כתב אישום. ואילו האופנוע הושבת למשך 30 ימים.

"נהיגה בזמן פסילה מהווה הפרה חמורה של החוק ומסכנת את ציבור הנהגים. אגף התנועה פועל לאתר נהגים אלה ולהרחיקם מהכביש, במטרה להגביר את ההרתעה ולשמור על חיי ציבור משתמשי הדרך", נמסר בתגובה ממשטרת ישראל.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
רחמנא ליצלן מסכן חיים!!!
פלוני
2
הרוכב עורר את חשדם של השוטרים כי הוא בחר להיות באמצע במחנה הממלכתי השוטרים משמאל ומימין.
דוד כהן
1
זה בגלל שהוא גר באשדוד .ואם היה גר ברהט היו משחררים אותו עם עוגה וקוקה קולה קרה
ינוש

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשטרה :