עדות: בכיר ש"ס לאחר רצח רבין: "הגיע לו"

מתוך אחת העדויות במשפט הולילנד שפורסמה היום עולה, כי אלי סויסה, איש ש"ס ושר הפנים דאז התבטא לכאורה לאחר רצח רבין במילים "רבין ביקש את זה, זה הגיע לו". יצוין כי בתקופת רצח רבין שימש סויסה כממונה על מחוז ירושלים במשרד הפנים, אורנה אנג'ל, ששמעה את הדברים מסויסה, הייתה אז ראש צוות תכנון בוועדה המקומית לתכנון ובנייה.

יצחק רבין ואלי סויסה (צילום: פלאש 90)

אורנה אנג'ל, מי שהייתה יועצתו הבכירה של שר הביטחון אהוד ברק, העידה אתמול (שני) במשפט הולילנד.

השופט דוד רוזן נעתר לבקשת אתר 'News1' והתיר לפרסם קטע מתוך עדותה.

לפי הפרסומים, בעדותה אמרה אנג''ל כי איש תנועת ש"ס, ושר הפנים לשעבר אלי סויסה אמר למחרת יום רצח רוה"מ לשעבר יצחק רבין: "הוא ביקש את זה, ובינינו זה הגיע לו".

על פי עדותה: "הוא פגש אותי במעלית ביום ראשון למחרת הרצח, הוא שאל אותי לשלומי, וככה זלגו לי דמעות כי הייתי כמו כולם מזועזעת, והוא אמר לי: מה את בוכה? רבין ביקש את זה, ובינינו - זה הגיע לו".

יצוין כי בתקופת רצח רבין שימש סויסה כממונה על מחוז ירושלים במשרד הפנים, אנג'ל הייתה אז ראש צוות תכנון בוועדה המקומית לתכנון ובנייה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
ולחשוב שהוא היה שר הפנים שלנו! מדינה בפשיטת רגל
ישראל
14
באותו תקופה ,מר סויסה אישר הכניסה של אלפי עובדים זרים !!!! ש"ס מפלגה מושחתת וכושלת ! !!!
חרדי שפוי וחרד
13
אבל מפחדים ללכלך עליו שלא יפרשו את זה כהסתה ממש מדינת משטרה השמאל הדיקטטורי שולט בכל מקום בתקשורת ובבתי המשפט ואין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמים!!!!!!
כלטוב
אין שום היתר הלכתי להרוג יהודי אף פוסק הדור לא התיר לרצוח
מי התיר לך
12
די להשתפנות!!
ספרדי גאה!
והוא נהפך לאחד מהם.חופר גומץ בו יפול.
גיל
11
מיד אמרתי שההתבטאויות שלו אז נגד המתנחלים והימין היו כל כך מזלזלות ופוגעות שהוא משך אליו את הרצח הזה.
עתונאי
10
לפני גזר הדין בפרשת הולילנד אטיאס יחנך אגף ש"ס במעשיהו! שיהיה בשעה טובה ומוצלחת !
דן סגל
9
הוא לא מגיע לקרסוליו של רבין המנוח הי"ד
מ. שטנד
8
זה כמו להגיד שהוא מצדיק רצח תוריד את הכיפה אתה לא דתי
אוריאל
7
מה הקשר בין משפט הולילנד לרצח רבין? מישהו כנראה רוצה לקצור אהדה על חשבון החרדים.
בני
אין אחד שיצא נקי מזה !
זה הקשר !
6
אם הקביע של "הוא ביקש את זה" נכונה, אז מה הבעיה ב"מגיע לו"???
אזרח

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: