ראש בראש

סקר: ש"ס והבית היהודי מתחזקות ל-13 מנדטים

הסערה סביב אמירותיו של נפתלי בנט בעד ונגד סירוב פקודה בצה"ל, לא פוגעות במפלגת 'הבית היהודי' שמתחזקת בסקר הארץ - דיאלוג וגורפת 13 מנדטים. הפתעה נוספת בסקר היא תנועת ש"ס, שמתחזקת גם היא ועולה ל-13 מנדטים, לאחר סקרים שנתנו לה 10 מנדטים בלבד. כל הנתונים (חדשות, פוליטי)

מתחזק. אריה דרעי (צילום: פלאש 90)

לאחר סערת אמירותיו של נפתלי בנט בעד סרבנות בצה"ל, והקמפיין התוקפני של 'הליכוד ביתנו' בראשות בנימין נתניהו נראה כי מפלגת 'הבית היהודי' דווקא מתחזקת לעומת מפלגתו של נתניהו שנחלשת.

על פי סקר עיתון 'הארץ' ומכון 'דיאלוג' בפיקוחו של הפרופסור קמיל פוקס עולה כי אם הבחירות היו מתקיימות היום, הליכוד ביתנו היו מקבלים 35 מנדטים בלבד, ירידה של ארבעה מנדטים מהסקר הקודם.

העבודה הייתה מקבלת 17 מנדטים והבית היהודי מתחזקת ועולה ל-13 מנדטים למרות ואולי בגלל האמירות של נפתלי בנט והמתקפה שספג.

המפלגה שמפתיעה בסקר היא תנועת ש"ס, שבכל הסקרים האחרונים נעה בין 10 ל-11 מנדטים בלבד, ואולי אף פחות, אך כעת מתחזקת ומקבלת 13 מנדטים.

מהתוצאה עולה כי ככל הנראה המצביעים החלו להאמין בכך שאריה דרעי הוא מנהיג התנועה ויו"ר ש"ס בפועל, והקמפיין שדרעי מוביל בימים אלו מחזק את ש"ס, תוצאה שדרעי והפעילים חיכו לה הרבה זמן.

גורם בש"ס אומר ל'כיכר השבת' כי "הקמפיין האמיתי שלנו התחיל בשבועיים האחרונים, כך התוצאות הולכות וגדולות, בעזרת השם נשיג יותר מ-15 מנדטים ביום הבחירות".

עוד מתוצאות הסקר עולה כי התנועה בראשות ציפי לבני תקבל 10 מנדטים, יש עתיד בראשות יאיר לפיד עולה ל-9 מנדטים לעומת 6 מנדטים בסקר הקודם.

יהדות התורה, לפי הסקר, זוכה לשישה מנדטים. 'עם שלם' בראשות ח"כ חיים אמסלם ממשיכה להתרסק ולא עוברת את אחוז החסימה, כאשר בסקר הקודם זכה אמסלם ל-3 מנדטים וכעת עומדת על 0 מנדטים.

מרצ, לפי הסקר, זוכה ל-4 מנדטים וקדימה ב-2 מנדטים בלבד. רע"מ תע"ל - 4 מנדטים, חד"ש - 4 מנדטים ובל"ד - 3 מנדטים.

מיותר לציין שמפלגתו של אמנון יצחק 'כח להשפיע' לא עוברת את אחוז החסימה למרות הבאזז הרב שהוא מייצר, כך גם מפלגת 'עוצמה לישראל', שבחלק מהסקרים קיבלה מנדטים אך בסקר הנוכחי לא עוברת את אחוז החסימה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

89
וש"ס עוד במגמה של עליה עד הבחירות יתכן שיגיעו ל15 וזה רק בסקרים במציאות היא תמיד מקבלת 2 מנדטים מעל הסקרים, אין עליהם הם באמת עושים עבודת שטח טובה
ננמ
88
1600 נרצחים בגללם!!! הם הביאו בהסכמי אוסלו את רב המרצחים יאסר ערפאת וכל המחבלים. לא נסלח!
זוכר הנשכחות
87
רק ש"ס תחולל את המהפכה!!
איתי כהן
86
זה היה ברור !!!!
יהושע
85
,,ש"סו למו." כך אומר דוד המלך כי בעתיד כאשר ישראל תצטרך לסגת בגלל הצרים עלינו. שונאינו במדינה יבזזו הקופה הציבורית. לכן והיו למשיסה שוסייך...
דן סגל
"והיו למשיסה שוסייך"- הרוצים לשסע את ש"ס יהיו למשיסע (כך כותבים את זה?)
מישו
רואים שאתה איש אמת !
חסיד דן סגל
טיפשון!
המבקר
84
אריה דרעי בטח איזה חבר מהאחים התנזים מורסי לשלטון!! איזה תמים אתה ילדון,
ייגר
83
בשטח
אמיר
82
אמר שלא יתמוך בבחירות-ותמך יצא נגד האייפון-ויש לו אייפון, יצא נגד אינטרנט-ויש לו אינטרנט, יצא נגד התשקורת-והוא תומך בה,והוא מתראיין לתשקורת... יצא נגד הטלוויזיה-והוא מופיע בטמבלוויזיה,, אמר לחם בשקל-והיתגלה שזה שקר יצא נגד הזמרים-ולא מתייחסים אליו
יוסי
81
תחפשו איזה רב בכל העולם,ובכל הדורות התגאה שהחזיר מיליון יהודים בתשובה,איפה הם?ומתגאה בדרך קבע שהוא רב ,אפילו הרב עובדיה כשחותם בלי תואר הרב, תראו בהרצאות שלו האחרונות ,כמה אני ואני בלי סוף. כשנשאל על ה-BMW השיב אם עד היזדים.... בושה וחרפה כיצד הוא מעיז להשוות עצמו למרן? א, הרב עובדיה לא מבין במכונ
יוסי
80
עוד ועוד
לירי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: