'הבית היהודי' מחוץ לקואליציה?

בעוד ראשי המפלגות החרדיות כבר החלו בשיחות עם בנימין נתניהו, נפתלי בנט אפילו לא זכה לשיחת טלפון מראש הממשלה. ההערכות: רעיית רוה"מ רוצה את בנט בחוץ. בתוך כך עם היוודע תוצאות האמת לאחר ספירת כל הקלפיות, המעטפות הכפולות וקולות החיילים זכתה 'הבית היהודי' למנדט נוסף מה שהכפיל את כוחה מהכנסת היוצאת משישה מנדטים ל-12. (פוליטי)

בנט, יישאר בחוץ? (צילום: פלאש 90)

בזמן שראשי המפלגות החרדיות אריה דרעי, אריאל אטיאס, אלי ישי, משה גפני ויעקב ליצמן זכו לקבל שיחת טלפון מראש הממשלה בנימין נתניהו, עוד בליל הבחירות, יו"ר 'הבית היהודי' נפתלי בנט טרם זכה לה.

גורמים בליכוד מעריכים כי הסיבה שבנט לא זכה לשיחת הטלפון, זה מערכת היחסים העכורה שקיימת בן בנט לרעיית ראש הממשלה בנימין נתניהו הגב' שרה נתניהו, שהייתה רוצה לראות את בנט נשאר באופוזיצייה.

עם זאת, קשה לראות את נתניהו משאיר את בנט בחוץ, אם נתניהו חפץ בממשלה רחבה הוא יצטרך את בנט עם 12 המנדטים שלו בתוך הממשלה, הערכה נוספה היא שנתניהו יתן לבנט תיקים פחות בכירים מאלו שהוא יבקש.

בתוך כך עם היוודע תוצאות האמת לאחר ספירת כל הקלפיות, המעטפות הכפולות וקולות החיילים זכתה 'הבית היהודי' למנדט נוסף מה שהכפיל את כוחה מהכנסת היוצאת מחמישה מנדטים ל-12.

בעוד מספר שעות תצא הודעה מוועדת הבחירות המרכזית בה ינתנו התוצאות הסופיות, כשהערכה המרכזית היא שבנט מקבל 12. רע"ם תע"ל יורדת ל-4. ש"ס נשארת עם 11. ויהדות התורה עולה ל-7.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
לכי למטבח!
אשה אמיתית
1
מה לעשות שאמסלם וכח להשביע בשקל לקחו לנו 3 ונכון שאתם חושבים שגם אם השלוש האלה אז היה לנו 14 אבל אל תשכחו שש"ס קיבלה מעל 11 וחצי מנדטים ככה שזה היה אולי 14 קרוב ל15 אבל אם האחוזים לא היו כאלה גבוהים אז ש"ס היתה מקבלת 15
123

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: