

"אולי יש לו המון 'סטטוסים' אבל הרבה פחות 'לייקים'", כך תוקף חבר-הכנסת אלי ישי, הבוקר (חמישי) את שר האוצר יאיר לפיד, וקורא לו להתעורר מהספינים ועמוד הפייסבוק.
בהודעה שהוציא אלי ישי, גם הוא באמצעות עמוד הפייסבוק, תקף את לפיד וכתב: "המחפש תשובה ל'איפה הכסף' לא יימצאה בכיסי עיירות הפיתוח, עובדי המגזר הציבורי ומשפחות ברוכות הילדים".
"כוונותיו של שר האוצר להעדיף פגיעה בעיירות הפיתוח", מאשים ישי, "עובדי המגזר הציבורי, בקצבאות הילדים בהשכלה הגבוהה והרצון להטיל מס חדש על קרנות ההשתלמות על-פי בחינה מחודשת של ההטבות הניתנות למעמדות הגבוהים, לא יקדמו את התשובה לשאלה 'איפה הכסף'".
"יחד עם זאת", הוסיף ישי, "מהלכים אלו יקדמו אופוזיציה מגובשת ולוחמנית יותר שתציעה אלטרנטיבה שפוייה, הגיונית ובעיקר נכונה וצודקת הרבה יותר".
לסיום, מוסיף ישי וכותב: "בגמר הספינים וההתעוררות כי עמוד פייסבוק לא מספיק, יגלה שר האוצר שאולי יש לו המון 'סטטוסים' אבל הרבה פחות 'לייקים'".
הבוקר, צפוי שר האוצר לפיד להיפגש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו ולהציג בפניו את התקציב החדש והגזירות הצפויות להיכלל בו, בהם העלאת המע"מ וקיצוןץ חד בקצבאות הילדים.
0 תגובות