בגלל התבטאויותיו: נתניהו פיטר את דני דנון מתפקידו כסגן שר הביטחון

רה"מ בנימין נתניהו פיטר את סגן שר הביטחון דני דנון, וזאת לאור דבריו כנגד ההנהגה בישראל: "לא ייתכן שיתקוף את ההנהגה". דנון: "רפיסות שמאלנית של נתניהו" (חדשות, פוליטי)

מבצע צוק איתן: סגן שר הביטחון דני דנון פוטר על ידי ראש הממשלה בנימין נתניהו מתפקידו כסגן שר הביטחון, וזאת לאור המתקפה שהוביל ביממה האחרונה כנגד הממשלה בשל ההחלטה להיענות להצעת הפסקת האש.

"בזמן שממשלת ישראל וצה"ל נמצאים בעיצומה של מערכה צבאית, לא ייתכן שסגן הביטחון יתקוף את הנהגת המדינה" נכתב בהחלטת ראש הממשלה.

בסטטוס שהעלה אמש (שני) לרשת הפייסבוק, עקץ דנון את התנהלותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, וציטט דברים שפרסם בשנת 2007.

מדברי נתניהו שהובאו על ידי דנון: "הממשלה יכולה לעשות דברים רבים כדי להגן על האזרחים, לפנות את מי שצריך ולמנוע את הרקטות. אפשר להטיל סגר על רצועת עזה, להפסיק שירותים מסוימים לרשות הפלשתינאית כמו חשמל ומים ולהיכנס באופן מוגבל ארבעה עד חמישה ק״מ פנימה".

דנון ציטט דברי ביקורת שהשמיע נתניהו באותם ימים על התנהלות הממשלה דאז: "כרגע הממשלה אינה עושה דבר כדי להגן על תושבי שדרות. השיתוק הזה, המחדל הזה, חוסר האונים הזה - חייב לעבור מהעולם".

"רפיסות שמאלנית של נתניהו"

ח"כ דני דנון מסר בתגובה לפיטוריו על ידי נתניהו: "ראש הממשלה לא מקבל שיש דעות אחרות בתנועתו. נתניהו התרפס בעבר בפני אבו-מאזן ושחרר 78 מחבלים רק למען ישיבה משותפת סביב שולחן המשא ומתן, לא הגיב על רצח שלושת הנערים, גיל-עד שער, נפתלי פרנקל ואייל יפרח הי"ד, והבוקר הסכים להסכם הפסקת אש רעה מאד לישראל".

דנון תהה: "על אילו ערכים הוא יוותר בפעם הבאה?! אני לא התיישרתי ולא אתיישר עם רוח הרפיסות השמאלנית של ראש הממשלה ולא אמכור את האידיאולוגיה שלי למען לשכה ונהג".

מכתב הפיטורין שקיבל דנון

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

17
פוחד להכניע את האויב ופוחד לשמוע קול שפוי שקורא לך להכניע את האויב, ובכך להביא שלום אמיתי.
Israela
16
אין שום סמכות על פי חוק המדינה במדינה דמוקרטית לפטר מי שהוא בגלל דעותיו אם מותר לחברת כנסת ערבייה לתקוף את הממשלה כל יום ויום בצורה הרבה יותר קשה אז מותר גם לו לואמר את דעתו יש כבר כמה עו״ד שמוכנים לייצג את דני דנון (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
הלר עורך דין
15
סוף סוף יש אחד שמעיז לומר את הנכון והאמיתי
אוהד
14
בפוליטיקה כמו בכביש - אל תהיה צודק. תהיה חכם. לא לימדו אותך את זה?!
א
13
אני בעד עמי ומי שמרחם על האכזרים סופו להתאכזר לטובים!!! אישה משוגעת שמאל משוגע סעו לעזה ותהיו בעדם שם!
לא בעד הערבים!!
12
מתחיל להניע את התהליך של פירוק הממשלה הזאת.
נתן
11
והשמאלנים???
מוטי
10
מכתבי פיטורין!!! תתעסק במה שבאמת חשוב עכשיו!! כבר יש הרוג אחד, למה אתה מחכה? לעוד נפגעים? הרי מה שאומר דנון זו דעת כולם!! מה לא ברור? בא תפטר את כולנו, או יותר נכון תפטר אותך מעלינו.
יוני
9
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דודו
8
חזק וברוך עם ישראל קורא להחליף יעלון בדנון ליברמן יחליף את ביבי
דוד אמויאל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: