"תתבייש לך, חצוף, אתה נביא שקר"

בזמן שרוב העם בישראל מאוחד בשל הלחימה בדרום במליאת הכנסת המצב נראה אחרת. ח"כ אילן גילאון תקף בחריפות את השר נפתלי בנט שבתגובה עזב את המליאה • צפו (פוליטי)

עימות חריף: בזמן שרוב העם בישראל מאוחד בשל הלחימה בדרום במליאת הכנסת המצב נראה קצת אחרת.

ח"כ אילן גילאון (מר"צ) העלה בשעות הצהריים (רביעי) הצעת חוק לקריאה טרומית שנועדה להגן על עובדים בזמן חירום.

יו"ר 'הבית היהודי' ושר הכלכלה נפתלי בנט עלה לדוכן הנאומים להשיב בשם הממשלה ואמר כי בגלל שהצעת החוק לא נידונה בוועדת השרים לחקיקה, אז באופן אוטומטי הממשלה מתנגדת לה, ולכן הקואליציה תצביע נגדה "זה תרגיל פרלמנטרי חביב, אבל לא לעניין".

ח"כ גילאון עלה בחזרה לדוכן הנואמים ותקף בצורה קשה וחריפה את השר בנט: "המשחק הכפול שאתה משחק אותו, בבחינת 'אמא אני שונא ללכת לבית הספר, כי אני שונא את המורים והתלמידים' נמאס על כולם. האמא משיבה, 'אתה צריך ללכת לבית הספר כי אתה המנהל'".

"אדוני!", זעק גילאון, "אתה שר בממשלה, תתבייש לך, זו התשובה שאתה נותן. בכל מקום שאתה מסתובב אתה פרובקטור, מה זאת אומרת אתה לא עונה להצעת החוק הזו?! איזו מין חוצפה זו?! אתה לא מבין את תפקידך, חוץ מלהסית ולהדיח. ולהיות נביא שקר".

בשלב הזה בנט זעם ונטש את המליאה. "לכבוד הוא לי שאתה יוצא מפה. לכבוד הוא לי", הגיב גילאון.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
במקום לחזק את העם ואת האחדות בזמן שכזה, הוא עושה פרובוקציות מכוערות.
יעל
9
איש יהיר וחצוף , ספק דתי הרב עובדיה לא טעה
אחד
ההודעה האחרונה של הרב עובדיה היתה "אני אוהב את המפד"ל". אני שמח לשמוע שהוא לא טעה.
דני
8
כל הכבוד (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ערן
7
קיצוצים בתקציבי היישיבות והכוללים והילדים..חוק הגיוס,חוק הגיור. הגזרות על עולם התורה בציבור החרדי ומוסדותיו ,כולל חוקים אנטי דת יהודית שהממשלה הנוכחית יוזמת לעשות. שיתבטלו הגזרות נגד תורת ישראל ולומדי התורה,כך מימלא תתבטל הגזרה המלחמה נגד ארץ ישראל!
.@.
לפי שהיו ה"גזרות" האלה, לא היו צרות? לא היו מבצעים צבאיים? חיילים לא מתו? אוטובוסים לא התפוצצו? איך אתה יודע שזאת הסיבה?
דני
למה חרב הבית הראשון? שחיתות הכהנים והנביאים. מיכה ג' ראשיה בשוחד ישפוטו כהניה במחיר יורו נביאיה בכסף יקסומו ועל ה' ישענו לאמר הלוא ה' בקרבנו לא תבוא עלינו רעה. לכן בגללכם ציון שדה תחרש ירושלים עיין תהיה והר הבית לבמות יער. על מה חרב הבית השני? ענוותנותו של ר' זכריה בן אבקולס החריבה העיר לפני כןגדולי
דן סגל
יירבעם בן נבט וכו'...
.@.
איך נותנים למושחת הזה להגיב ???.זו לא פעם ראשונה שיוצא נגד רבנים והתורה אם האתר לא רוצה טביעה אז שיעיפו אותו מכאן ומהר
תמרי
קשה לך להסתכל בראי? הוא תאר נכוחה את המצב אז והיום בדיוק ללא כחל וסרק -נבואות אלו נתנו לדורות וכלקח היסטורי שלצערינו לא נלמד קשה לך להתמודד ? לא נורא, את בחברה טובה מבני ברק ועד ירושלים
יגאל
6
גם להוכיח מצדך, לא אמור להיווכח בכזה אופן, בנט צעיר, אומנם טועה כמו כל אחד, אבל בנאדם! למה להשפיל בחור מסכן? אתה חונכת לאוביקטיביות הזו? כמה עולה לך כל מילה שאתה פוגע באדם, אה? אם אתה מבוגר וחכם, יש דרך ליהודי לדבר!!! אחר כך תתפלא מה קורה אצלינו... חייבים להתעורר למען ה' בממשלה הזו!!!
אורי אורבך
5
לפעמים אשה מסוכנת יכולה לזרוק חפץ
משה נ נח
4
רוב העובדים בעוטף עזה הם פלסטינים או עובדים זרים במר"צ לא הזכירן 80000 מילואים שעזבו בית ועבודה להתייצב .. מר"צ דואג רק לציבור שלו
חרדי שפוי וחרד
3
זה בכלל לא עימות. מה העימות? כשצד אחד צורח והשני הולך החוצה זה לא עימות. זה בדיוק ההגדרה של המנעות מעימות
דויד
2
ערב רב עוד מעט ואין רשע התבוננתה 😄ואיננו😄 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
1
עם ישראל סובל תקופה ארוכה מירי טילים חיילי יהודים נופלים בעזה כל זה בגלל " נבואות האמת" שלך וחברך כי אין בעיה עם עקירת גוש קטיף, בוש והכלם אתה נביא שקר!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: