איימן עודה גינה את הפיגוע והאשים את נתניהו

יו"ר הרשימה הערבית המשותפת ח"כ איימן עודה גינה את פיגוע הטרור בירושלים, ובמקביל האשים את ראש הממשלה בנימין נתניהו וממשלתו שלדבריו "מזינה את הטרור" (חדשות, פוליטי)

ח"כ איימן עודה (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

טרור האוטובוסים חוזר לירושלים: יו"ר הרשימה הערבית המשותפת ח"כ איימן עודה, גינה הערב (שני) את פיגוע הטרור בקו 12 של אגד בשכונת תלפיות בירושלים, ובמקביל האשים את ראש הממשלה בנימין נתניהו וממשלתו שלדבריו "מזינה את הטרור".

עודה גינה את הפיגוע ואמר: "אני מגנה בתוקף את הפיצוץ הערב בירושלים, שבו נפגעו אזרחים רבים. פגיעה באזרחים היא פסולה, והיא גם מזיקה למאבק הפלסטיני הצודק לסיום הכיבוש".

לדבריו: "ממשלת נתניהו מזינה את מעגל הדמים, וניזונה ממנו. הייאוש הוא קרקע פוריה לטרור. רק הסדר מדיני יביא לביטחון לשני העמים".

מוקדם יותר אמר נתניהו: "אנחנו נגיע למשלחים, אנחנו גם נגיע למי שעומד מאחוריהם, אנחנו נבוא חשבון עם הטרוריסטים הללו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
הנחש שוב מכיש
רובי
1
עודה הרוצח ידיך מגואלות בדם כל היהודים שנרצחו מתחילת ההתקוממות הנוכחית ועוד יש לך מה לדבר?? מי אתה בכלל? חלאת האנושות ייצור שלא מועיל בעולם רק מזיק דם הנרצחים יתבע אותך ולא יעזוב אותך לעולמים הדמעות של האלמנות והיתומים הכאב הצער והשכול לא ירפה ממך עד אשר תבוא על עונשך אתה וכל חבריך.
פוגרום

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: