טור אישי

למה אני תומך בשלי יחימוביץ' // אריה דרעי

שיתוף הפעולה בינינו מביא אותנו לכל שכבות ציבור העובדים, מוכיח כי סדר יום חברתי הוא מאחד ומלכד ויבטיח את ניצחוננו בבחירות • השר אריה דרעי מסביר את תמיכתו ביחימוביץ' (טור)

דרעי ויחימוביץ' (צילום: יעקב כהן ויונתן זינדל - פלאש 90)

חברי הסתדרות יקרים, תומכי תנועת ש״ס ושאר החברים שרוצים מהפך בהסתדרות למען האדם העובד, למען החלשים ולמען שכל אלה שיש להם פחות!.

סיעת ש"ס בהסתדרות החליטה לתמוך ברשימת הבית החברתי בראשות שלי יחימוביץ, בשל העובדה שאנחנו רואים עין בעין במגוון של נושאים. יש בינינו הסכמה רחבה בכל הנוגע לסוגיות חברתיות, ועשור שלם של חקיקה חברתית משותפת ומאבקים משותפים למען הדל והחלש.

שיתוף הפעולה בינינו מביא אותנו לכל שכבות ציבור העובדים, מוכיח כי סדר יום חברתי הוא מאחד ומלכד, ויבטיח בקרוב את ניצחוננו בבחירות.

לתנועת ש"ס ולשלי יחימוביץ, יש תפיסות עולם דומות בכל הקשור לעניינים החברתיים, הדאגה לחלשים, הדאגה לאימהות חד הוריות, לעובדי הקבלן ולכל האוכלוסיות המוחלשות.

שלי יחמוביץ הביעה במשך שנים התנגדות נחרצת לעבודה בשבת וזו סיבה נוספת לתמוך בה, להצביע עבור הבית החברתי וביחד להביא ניצחון ומהפך בהסתדרות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

44
כי שמעתי את הראיון שלה עם מנדי ריזל. וראיתי את הכתבה היום במרכז העינינים על הבחירות להסתדרות. ושמעתי מרבנים שלא לתמוך בה בגלל ש... אני לא רק שלא אבחר אלא אשפיע על כל הקרובים שלי ה"חרדים" בעירית ביתר שתכננו להצביע לשלי יחימוביץ שילכו להצביע לניסנקורן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אדיר
43
אין לך בושה לשקר מר אריה דרעי. מי שבאמת דואג לחרדים בהסתדרות הוא לא חלק מש"ס ולא קשור אליך או ליחימוביץ'. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יפה
42
חתיכת נוכל שקרן ורמאי
סכגםל
41
מר חילול שבת נזכר בשבת הא אייכה בת.א והמרכולים הפתוחים שמה פתאום נזכרת בשאבאט אה תקיא את האמת ותאמר דוגרי שג.ובים ג.ובים זה ענינך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תתבייש חמאר
40
דרעי בניגוד לעמדתו המפורשת של מר"ן מתנגד להתאגדות עובדים, ובעיקר מתנגד להתאגדות העובדות ברשת המעיין התורני, לכן הוא תומך בשלי יחימוביץ שהתחייבה בפניו שההסתדרות לא תגן על נשים חרדיות מפני הממסד של ש"ס. בגלל זה ביתו של מרן רבקה צ'קוטרי ונכדו בן ציון בר שלום אינם תומכים השלי. (נשלח באמצעות כיכר השבת ב
יונתן
אם יש מי שחייב הכרת הטוב אלו דוקא שנים אלה : בנצי ורבקה. מי הם ומה הם תורמים לסביבה האחרת מלבד סביבתם שלהם.
יוסי
39
דרעי כפה עליהם את יחימוביץ' וזה למרות כהונתו הטובה של ניסנקורן. קצת הכרת הטוב לא תזיק. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
38
דרעי וחבורתו חברו ליחימוביץ תמורת אתנן פוליטי משובח. וכל מילה נוספת היא מיותרת.
מירב
37
כי היא לא עשתה עד עתה כלום למען העובד. בדיוק כמו שדרעי לא עשה. שניהם צריכים את העובדים עניים, בערים ומוחלשים, כמו במערכון של הגשש, כדי שיוכלו לשסות אותם בממשלה ולתפור לעצמם את הג'וב הבא בין שזה בכנסת ובין שזה בהסתדרות. ולא שניסנקורן הוא שונה. אז בין המוכר שאכן לא דאג לאף אחד, לבין זו שמתיימרת "לדאוג
אבי
36
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלום
35
מגגה פשטה רגל ואלפי עובדים נפגעו. הקבוצים הם מחזיק המניות הגדול ביותר. כל הנדלן של מגה עבר לחברה אחרת שגם לקחה שכ"ד גהוה עליו ממגה. אבל שלי לא אמרה מלה כי רוצה את קולות הקבוצים.
לא לפגע בקבוצים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: