בהפגנת 'ישראל חופשית'

ח"כ בר-לב: תפילת חיילים בכותל זו "הדתה"

בהפגנה של הארגון האנטי-דתי 'ישראל חופשית', נשא הח"כ מ'המחנה הציוני' נאום נלהב בו הגדיר את ברכת הגומל של חיילים בכותל כ"הדתה". הוא לא הבין את הגיחוך שבכך, ואף שיתף את זה בפייסבוק (פוליטי)

בנאום נלהב שנשא ח"כ עמר בר-לב (המחנה הציוני) במוצאי שבת האחרון, הוא אמר: "האם יש הדתה בצה"ל? התשובה היא כן. ברגע שגדוד בצורה מסודרת סוטה מהדרך שלו על חשבון תשלומי המסים שאנחנו משלמים, ומחייב את כל הגדוד לעלות לכותל לברך ברכת הגומל – זו הדתה".

בהפגנה, אותה יזם הסניף המקומי של הארגון האנטי-דתי 'ישראל חופשית' ברמת השרון, הוסיף בר-לב כי הרמטכ"ל "עושה מאמצים עליונים לצמצם את תהליך ההדתה שנמשך כבר 15 שנים בצה"ל", אך התהליך בחברה הישראלית רק מתגבר, לדבריו.

בר-לב לא הבין את הגיחוך שבדבריו, לפיהם "ברכת הגומל" של חיילים בכותל היא "הדתה", ואף שיתף אותם בעמוד הפייסבוק שלו.

ח"כ עמר בר-לב (צילום: FLASH90)

לאתר 'וואלה! NEWS' ניסה חבר הכנסת להסביר: "אני לא נגד ברכת הגומל או הגעה מאורגנת לכותל. להפך, ילדיי ואני נשבענו אמונים בכותל עם גיוסנו. אבל כאשר יש הוראה המחייבת, אם לא לומר כופה, על גדוד שלם לבצע אקט דתי, זו הדתה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
תסתכלו טוב- ככה נראה ערב רב!!!
בועז
14
אם הבעיה שפקודה מחייבת לברכת הגומל בכותל היא הדתה ואסורה, איך תוגדר פקודה מחייבת להשתתף בשירת נשים האם זו החלנה? והיא דווקא מותרת.
זק"א
13
תמיד מגולם יוצא פרפר, כאן מגולם יצא גולם!
חרדי לוחם
12
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
Like father like sun
11
עומר בר-לב הגזמתה ,עד היום הערכתי אותך עקב יחוסך וכן על פועלך כחייל בצבא .אבל פה הכל מסתיים ,תגיד השתגעת !החלטתה להצטרף לארגונים עוכרי העם היהודי "נשות ווטש ו-"שוברים שתיקה "מה קורא אתך . אני אדם חילוני שעשיתי את מסדר !ההשבעה בכותל וכן קיבלתי את הכומתה האדומה וכנפי הצניחה בכותל לחמתי בסדיר ובמילואי
tkh angui
10
הם רוצים שהילדים יגדלו ללא ידע מינימלי במה שקורה בעולם האמתי. שיהיו מצומצמים בריבוע שלהם.
דויד
9
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלי
8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
להיזהר
7
אביך שלמד איתנו במקוה ישראל קודם לכן כיבד את דת ישראל ולא ידוע לי שהתנגד לענין ההדתה. נא עדכן אותי אם דברי אינם מדוייקים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שי
6
אז אמר.. ביג דיל.. מי שישמע מיהו... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שולי
5
הדתה ,,,,,,,שמדתה ,,,,,,,,, מה האיש הזה רוצה לנתק את עם ישראל ואת צהל מכל הסמלים של היהדות ???? לא טוב לך בארץ עים הסמלים של היהדות - תלך ותקים מדינה באוגנדה כמו שרצה הרצל , אלוקים שומר על החיילים בזכות התפילות והתורה שלומדים בני הישיבות - כן גם בזכות הכתל !!!! מה אתה רוצה מדינה שמנותקת מהיהדות ????
ח"ר"ד"ק גאה
4
אתה חולה יש צריך הישפוז (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אברהם בן אבי
3
גמגום של אבי גבאי ועכשיו גם ברלב בעניין הדת גורמים לעצמם לקרוס טוטאלית וכך יהיה. תרשמו........
יהודי אמיתי
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חנוך
1
עוד התבטאות אומללה של ח"כ ממפלגה אבודה... בור ועם הארץ, שוטה, עוד גרבוז רברבן...
יהודה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: